Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I czemu nie ma czerwca w spisie miesięcznym eventów ? Chodzi mi o to, że jest Styczeń i przekierowanie do kalendarza styczniowego a z czerwcem nie ;)

kotwbutach. i eliza9070 lubią to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Już wspominałem o tym TUTAJ, ale widać MOD jest zajęty. [​IMG]

kotwbutach. lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MOD zajęty,ale stara się aby nic nie umknęło :) Dziękuję za zwrócenie uwagi,za chwilkę przekażę Wasze sugestie odpowiednim osobom.

Edycja : I już zrobione :)

kotwbutach. i eliza9070 lubią to.
  4. -diabli666-

-diabli666- Czeladnik forum

oj czerwiec to bedzie strasznie pracowity miesiac:p chyba bedzie trzeba isc na miesieczny urlop w pracy zeby to wszystko dokladnie ogarnacxD

5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dziękuję bardzo. Niby drobiazg, ale przyjemny. A z tym zajętym tym MODem, to żartowałem. Chyba nie siedzicie cały czas przed komputerem, prawda?

kotwbutach. i NASTKA.BURAN lubią to.
  6. SMOD_Atena

Bardzo proszę.Staram się nie zaniedbywać ani reala ani forum i ogarniać wszystko na miarę możliwości,tak zresztą jak cała nasza Ekipa.

Ale coś czuję,że w czerwcu to się chyba za dużo nie poopalam.Ciągle coś się będzie na farmie działo,chyba że jakiś urlop sobie wezmę.

kotwbutach. lubi to.
  7. alexander56

alexander56 Generał forum

dzieki Atena liczyłem sie z tym ze to zrobi ktos z MoD ów ( nieco to trwało ) bo sam nie wiedziałem jak sobie poradzic z połączeniem watków w odpowiedzi róznym graczom . w miedzy czasie liczyłem na to ze sie ktos odezwie lecz teraz juz nie istotne ;)dalej nie do konca jeszcze wiem jak łaczyc posty do dwóch graczy ale skoro mam link to moze on mi faktycznie cos pomoze :p

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2015
    kotwbutach. lubi to.
  8. krasnoludek10

PS. Jeszcze jedno - MODzi, obudźcie się !!! W kalendarzu nie ma zaznaczonych wszystkich eventów na czerwiec od momentu podania kalendarza jak to było w maju xD !

kotwbutach. lubi to.
  9. SMOD_Atena

Nie krzycz proszę :) Kalendarz jest uzupełniany na bieżąco,wraz z pojawieniem się OO odnośnie danego wydarzenia.Póki co tutaj :>>>klik<<< są zamieszczone wstępnie zaplanowane zapowiedzi eventów,które mogą jeszcze ulec zmianie,tak jak jest to zresztą tam napisane :
    "PAMIĘTAJCIE, że jest to tylko wstępna zapowiedź i podane informacje mogą ulec zmianie."

kotwbutach. lubi to.
  10. krasnoludek10

Aaa, to ja chyba ślepy jestem i mało rozumny xD Mało pamiętliwy :p Dzięki Atena i zapraszam Cię do rymowania ;) Czerwona już pojawiła się w ,,Jeśli czujesz to rymujesz'' :)

kotwbutach. lubi to.
  11. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    ja się nie opalam, bo to niezdrowe jest, ale że nabzdrzone w czerwcu to fakt. Event eventem goni... BP chce sprawdzić, czy wygra z wiosną???
    Ciekawam tego odliczania do lata i tej pełni długiej... Aaaa i gęsi.

12. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

4 czerwca są trzy ewenty - może "30 dni do lata" to coś na wzór kalendarza adwentowego (chyba norbi o tym pisał), byłby to wtedy pierwszy dzień "odkrywki". Czy ewent zadowoli farmerów?- zależy od nagród. Do 8 czerwca - równocześnie Gęsi i Dni oceanu. Przynajmniej nie będzie nudno.

gretag, kotwbutach. oraz Pracuś57 lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

30 dni do lata to może być też 30 dni do rafy jak sugerują bardziej doświadczeni Farmerzy, aczkolwiek znając życie co do dnia nie uda się BP z rafą i będą błędy...

kotwbutach. lubi to.
  14. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

A propos błędów z rafą, to u mnie na Bahamie jakieś dziwne rzeczy się dzieją - starożytna świątynia jest nieaktywna. Też tak macie?

gretag i kotwbutach. lubią to.
  15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

spróbuj odświeżenia, wyczyszczenia pamięci podręcznej, ciasteczek cookies i przede wszystkim ciasteczek flashowych. W przypadku wystąpienia błędów proszę o założenie tematu w dziale pomoc lub zgłoszenie się do pomocy technicznej. Dział ten nie służy do rozwiązywania problemów.

kotwbutach. lubi to.
  16. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

No Kolombo bardzo trafnie rozwiązałeś te przepowiednie. Podpisuję się pod Twoim postem obiema łapkami o_OTak właśnie będzie na 99%

azadrubalja, kotwbutach. oraz blazers lubią to.
  17. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam.
    Jest już 31 maj, godz.14:47 , a nie ma nic na temat eventów, które zaczynają się 1 czerwca -
    dlaczego?

_Olenka47 lubi to.
  18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie przegapiliśmy żadnego ogłoszenia w tej sprawie. Poradnik pojawi się o czasie, jaki ustalił Community Manager.

eliza9070 lubi to.
  19. kasia750

kasia750 Hrabia forum

to znaczy kiedy?:pbo chyba cos przeoczyłam....:sleepy:

20. krasnoludek10

Kasiu, ja chyba też 8)