Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. michav765

michav765 Stały bywalec

Jutro wielkanocny event a poradnika nie ma:eek:.Na niemieckim forum też i nie wiem czy przygotowywać farmę pod wypadajkio_O.Zamiast tego prima aprilisowy kret buszuje na mojej farmie;).

toDzasta i AsiaPelasiax lubią to.
  2. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Za 40 minut powinien poradnik byc :)
    Oby był :)

agaszcz80 lubi to.
  3. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Domyśla sie ktoś co bedzie za zwierzak w kwietniowym hodowlanym ?

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

w zgaduli były plotki o krowach i koniach ( coś na zasadzie "Niańki")

5. pawlak-maja-1990

pawlak-maja-1990 Czeladnik forum

Witam, a ewent czeski to co? Będziemy piwko produkować?

Keczmer lubi to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

będą 2 roślinki do siania, wypadajka, drzewo na czas eventu, w nagrode bedzie flaga, 2 itemy i naklejka. tak mówi zgadula ;)

Keczmer lubi to.
  7. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Czytałem, że jakaś nowa stała misja będzie niedługo? Czy kto wie coś więcej?
    p.s.
    G&T uraczy Nas w tym miesiącu?

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Keczmer lubi to.
  9. chrumcia91

w weekend TSy to moze i wraz z nimi wejdzie nowa misja ;)

10. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

11. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

22.04 ewent hodowlany a nadal nie ma poradnika.... wiecie może cosik? chciałabym pszczółki bo mam ich setki, ale skoro je mamy, to na pewno będzie coś, czego nie mam.... samo życie ;)

12. iza_79

iza_79 Książę forum

13. chrumcia91

konie i krowy będą ;) i oprócz tego bedize potrzebna marchew, pszenica, owies, proso i koper włoski no i zapewno krowie mleko i lekcje jazdy konnej-tak mowi zgadula.
    jutro powinien byc poradnik ;)

BA_Izolda* lubi to.
  14. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

cany krów zwariowały już jakiś miesiąc temu przez kilka dni wszytko do 20 tyś za łaciatą znikało cały miesiąc 10-15 to był standard ktoś albo się obłowi ... albo będzie musiał to przetrzymać na lepsze czasy

ja myślę że nas zaskoczą i rzucą kukułki przecież miały być na stałe wprowadzone do hodowli z misją hodowlaną + jakieś 2 inne kolorowanki jedną z podstawowych i jedno zaskoczenie z nowszych

15. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

Dzięki za info, trzymam kciuki za krowy.... przewietrzyłabym oborę i ciut ciut zarobiła....

chrumcia91 lubi to.
  16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ciekawy maj się zapowiada!

17. iza_79

iza_79 Książę forum

a mnie zastanawia ewent szwajcarski. zdeka krótki będzie więc raczej nie sianie

mikita78 lubi to.
  18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

W maju tylko jedna dłuższa przerwa między wytężoną pracą - po 19 maja. Może w tym czasie Rafa? Podoba mi się taki układ, mam tylko nadzieję, że nie będzie ewentowych roślinek w koszmarnych ilościach.

19. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Nawet ciekawy ten harmonogram gier na maj . Ale tak naprawdę zobaczymy w grze.:)

20. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

Event Szwajcarski właściwie tylko na 3 dni - to prawie jak mini event .... czyżby to nowa mechanika???