Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Pewnie wystarczy oddać 200 kiwi i z 300 tych dziobaków.*

hejka wszystkim

*PS. doczytałam

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
  2. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Tyle mam zaległości w pełni, a tu nakłada się na Wielkanocny. :(

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam cichą nadzieję że event Wielkanocny będzie bez siania - tylko roślinki ze stodoły , wiadomo czas przedświąteczny i świąteczny :)...z drugiej strony jak weszłam w historię eventów aby przypomnieć sobie jak było w poprzednich latach , kopara mi opadła ..jak dają FAQ zastanowię się czy będę event robiła ..na razie mi się nie chce :)

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

nie liczyłabym tylko na towar ze stodoły, będzie roślinka eventowa- lilia wielkanocna. I zapowiada się na to, że towar ze stodoły nie będzie potrzebny, w opisach, które czytałam nie ma nic o zawartości stodoły...

TETUNIA, NASTKA.BURAN oraz 0olimpia0 lubią to.
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

noż uparli się na terror badyle i ciągną od kilku lat >:(>:(...zobaczę co będzie w nagrodach i zdecyduję czy zacznę ..:)

6. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Mam nadzieje ze V mnie nie zawiedzie i tylko min.22tys terror badyla po 9h, da do wysiania...co by mi sie problem typu siac nie siac, sam rozwiazal :p xD

TETUNIA lubi to.
  7. winiulka

winiulka Ekspert forum

dodałabym jeszcze minimum 1000 wypadajek i będzie OK

8. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

E tam swieta ida, jak szalec to szalec ze 2000tys wypadajek i 1 aitem 100sg w nagrode :D

edit. Zapomnialam o Nastki 300dziobakach i 200kiwi:p

9. winiulka

winiulka Ekspert forum

item bezwzlędnie na 4 małe pola

tkoivusaari001 lubi to.
  10. mase3

mase3 Okazjonalny autor

Wypadajki to loteria . Biorę udział w każdym evencie, ale nigdy nie wydaję kasy na koszyki. Dlatego są eventy , które nie dokończę właśnie z powodu braku wypadajek . Ostatni event z kadzidełkami także nie dokończyłam bo zabrakło mi 32 kadzidełek . No cóż , mam taką zasadę, i jej nie złamię .

juras, panoramaogrodnicza oraz GruGru lubią to.
  11. dagaa111

dagaa111 Czeladnik forum

Pewnie znowu szykuje się seria eventów na zasadzie siej, siej, siej, BP raczej nie ma ambicji na wymyślenie czegoś innego.

12. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Czyżby znowu szukanie pisanek ? :) w mieście rzecz jasna :p

13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

nie pisanki mamy dostawać za oddawanie bukietów wielkanocnych, które będziemy produkować w młynie :)

TETUNIA i NASTKA.BURAN lubią to.
  14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Czyli dziewczyny wykrakały, bo będzie kilka wypadajek...w sumie 2000... pędzelki, farbki i czort wie co..zając do znoszenia ich do młyna?

Bilonge lubi to.
  15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Pisanki do szukania po mieście, to chyba już były - odświeżany kotlet ?

chrumcia91 lubi to.
  16. -Laura05-

-Laura05- Forumowy żółtodziób

To prawda, były juz pisane czki i to całkiem ładne, ale w tym roku może coś fajniejszego warto wymyślić :)

17. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. No cóż kolejny harmonogram imprez na kolejny miesiąc ,lecz kiedy wreszcie będzie tak lubiany przez wszystkich graczy event wymiany podarków G&T?:wuerg:

18. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Poradnik pewnie po 15 .Mam nadzieje . :)

TETUNIA lubi to.
  19. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Może wcześniej będzie?

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

o 14 powinien byc