Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. evva85

evva85 Okazjonalny autor

czy ktoś z bardziej doświadczonych podpowie coś o tych dożynkach, na co się nastawiac? bo to moje pierwsze...

2. ma-ter

ma-ter Komandor forum

event jak event....tyle, że właściwie służy do zrobienia czystki w stodole:)
    oddaje się np. roślinki nie konkretne a o określonej wartości... coś jak do pucharów...
    ale było już tak, że poza zapasami ze stodoły potrzebne były do jakiegoś zadania roślinki eventowe.
    jak ukończy się wszystkie zadania można wystartować w TOP i tu już jest "ostra jazda" najlepsze wyniki sięgają kilkuset milionów...
    wartość towaru to nie wartość w spółdzielni czy na targu tylko stała wartość jaka jest podawana w stodole...
    często jest tak, że jakiś towar lepiej sprzedać i kupić w to miejsce inny....czyli trochę obliczeń i strategi jest potrzebne....niestety również w tym wyścigu bywają "przekręty"...podobno BP stara się je wyeliminować ale czy się to udaje tego nie wiem:)

3. evva85

evva85 Okazjonalny autor

dzięki, zwrócę uwagę na te wartości, bo oszczędzic troszkę się przyda :)

4. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

nie w tym zadnej tajemnicy ja uzywam excela stworzenie arkusza i wpisanie formul zajmie Ci doslownie chwile

mery_lou76 lubi to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

Co to za "SantaKon"? czy SantaKoń i to już 2-egoo_O

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

to Santa ma konia a nie renifera? :D :D :D

7. gadek

gadek Fanatyk forum

Pewnie jeszcze rumaka rycerskiegoxD

8. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Mnie zastanawia ta hodowla adventowa, hmmm, czyżby moja teoria o kolorowych reniferach to jednak nie kula w płot?

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zapowiada się ciekawy grudzień :)

10. gadek

gadek Fanatyk forum

No weź nie kracz,bo u mnie nawet kopytka nie ma,a co dopiero cały renifer:oops:

11. marynia53

marynia53 Cesarz forum

czy będzie coś ciekawego i .......

12. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

W tym roku to Swięta spędzimy na farmie a w realu będą robić ci co nie grają;););)

0olimpia0, gadek oraz .joanna52. lubią to.
  13. -babjaga-

-babjaga- Czeladnik forum

Witam wieczorową pora,

a pełni nie ma w grudniu ? czy mi coś na oczy jednak padło ( okulary w pracy zostały :( )

morellaa lubi to.
  14. gadek

gadek Fanatyk forum

15. -babjaga-

-babjaga- Czeladnik forum

gadek i morellaa lubią to.
  16. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. grudzień zapowiada się dosyć ciekawie, widzę zapowiedź paru fajnych eventów , hodowlę no i oczywiście grudniowy kalendarz z prezentami do świąt . Mam nadzieję ,że prezenty będą równie fajne jak zeszłego roku. Ciekawi mnie też czy BP zrobi nam przedświąteczną niespodziankę i zapowie tak wyczekiwany i lubiany przez wszystkich graczy event G&T. :p;)

Sylwiaaa_92 i blazers lubią to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tez pomyslalam o hodowlanych reniferkach ale podjrzewam ze to moga byc kukulki :p

pracowity grudzien sie szykuje :)
    w poniedzialek i wtorek pelnia, potem od razu drugiego evencik, a ja musze go skonczyc do 5 grudnia bo wyjezdzam na ponad tydzien

18. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

Na święta mogli chyba darować sobie event;)

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dlaczego???Co roku jest event na święta i tak ma zostać.

Mariolka7214 lubi to.
  20. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Chyba raczej bobry do kolorowania miały być....