Opinie Kalendarz imprez

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Ja się ostatnio zawziełam i zrobiłam wszystkie 3 na raz :D
    ale nie wiem czy te będę robić - czas pokaże.
    Dożynki mnie ciekawią...bardzo:)
    ale też raczej robić nie będę

2. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A Ja dla odmiany jeśli będą na choćby takiej zasadzie jak rok temu to wszystkie zadania robię -jeśli będzie TOP500 to zobaczę może się skuszę jak co rok :cry:

3. Czarna_Owiecka

Czarna_Owiecka Forumowy żółtodziób

A pelni w listopadzie nie przewidziano?

4. agusiap3

agusiap3 Okazjonalny autor

Ja też kukułki ostatnio wszystkie na raz zrobiłam, bo gwiazdki mi były potrzebne. Komiksy mi jakoś nie idą :oops:a na dożynki czekam z niecierpliwością:p

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Komiks...?
    Ech znowu ta koszmarna kreska, jakieś wyjątkowe beztalencia to rysują 8)
    Ale o ile dobrze pamiętam, w komiksach potrafią się trafić ciekawsze nagrody - więc kto wie, może to machnę ;)
    Kukułki - mowy nie ma, SP owszem dokupię na BB, ale na pewno nie na kukułki (bez względu na nagrody), szkoda mi kasy 8)
    A dożynki to - jeśli dobrze rozumiem - wyskubywanie zapasów ze stodoły, czyli nie dla mnie, bo u mnie zapasów zero xD
    No to zapowiada się (poza paskudnym graficznie komiksem) cichy i spokojny listopad, który poświęcę na obserwację misia :inlove:

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja tam ewent dożynkowy zrobię, ale nie wezmę udziału w TOP 500.
    Dlaczego nie będziecie robić ewentu dożynkowego?

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kukułki,oczywiście robię,i nigdy nie kończę,,zaległości się pętrzą,paszy 60,jeszcze się dokręci,dożynki,też ,,tyle ile możliwe co roku,, nigdy nie żałowałam,szkoda,że pełni brak

8. kropeczka123

kropeczka123 Czeladnik forum

przecież dopiero był krótko bo tylko 24 godziny ale był

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Chciałam poinformować, iż kalendarz imprez został uaktualniony o Pełnię Księżyca.
    Miłego wieczoru :)

10. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

Trzeba SP z Halloween zdobyć, aby na kukułki mieć:)
    Fajnie,że znów się pojawią:)

Ciekawy kalendarz na listopad mamy:)

dorota444 lubi to.
  11. ma-ter

ma-ter Komandor forum

zaraz na początku:D
    właściwie to prawie pokryje się pełnia na farmie z pełnią w realu:)

12. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

potrzebujesz menagera w tym roku czy dasz se radę sam?

dorota444 lubi to.
  13. dolomicik

dolomicik Czeladnik forum

Dożynki to świetna sprawa, można zarobić sporo SG na targu albo zdobyć fajną nagrodę.
    Z zeszłorocznego itemu "W poszukiwaniu zaginionego banana" jestem całkiem zadowolony.
    Ciekawi mnie co będzie tym razem, czy będzie dalej TOP500 czy 1000 jak niektórzy przebąkiwali?
    Na razie stan stodoły to ok. 140 milionów równowartości. W zeszłym roku minimum na załapanie to jakieś 174 mln.
    Trochę nadrobię wysoko punktowaną rośliną ewentową, ale czy to wystarczy?

feniks1414 lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Takie może głupie pytanie:jak sprawdzić wartość stodoły?Po kolei podliczać?o_O

-kangoo- lubi to.
  15. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

też jestem ciekawa 8)

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no zalezy chyba na ktorym targu ,bo na moim szalu rok temu nie bylo...a i inni widzialam pisali , ze niczego nie urywalo..

kybek93 lubi to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Ilość x wartość.

114 733 340 mln.

Tak naprawdę warto policzyć tylko owoce z drzew zwykłe i tropikalne , no i może jeszcze jajka 8).
    Reszta średnio opłacalna.
    Trzeba pamiętać , że na Dożynki roślina eventowa sporo PD daje , ale 100 mln w stodole to takie minimum , żeby się zastanowić czy startować do TOP-a.
    Odnośnie kalendarza poza Dożynkami nie ma wielkich fajerwerków ;).

Bry.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Takie proste rachunki potrafię wykonać :D Myślałam,że jakiś 'myk" prostszy jest :p

NASTKA.BURAN, ma-ter oraz 0olimpia0 lubią to.
  19. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja to nie wiem czy startować :sleepy: Cały czas się zastanawiam i jakby co dam znać Tobie (chyba że chcesz Mojego szwagra wziąć pod swoje skrzydła xD - w tamtym roku dał radę był bodaj 4 od końca )
    Pamiętasz ?!! w tamtym roku tak hucznie zapowiadane lustracje kont TOP 500 i co !!!! pewna osoba napisała Mi po dożynkach że z tej listy osobiście zna 7 osób które grały nie całkiem uczciwie o_O

0olimpia0 lubi to.
  20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Teściowa siostry mojej niedoszłej konkubiny wspominała , że rozmawiała z hydraulikiem , który słyszał od swojej bratanicy , że jej chłopak zna osobiście 69 osób , które grały zupełnie uczciwie. Ciekawe-.-.
    Myślę QQRYQ333 , że jednak spotkamy się na liście ;).
    Szkoda , że Dożynki dopiero pod koniec miesiąca.