Kalendarz adwentowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avangarda00, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avangarda00

avangarda00 Czeladnik forum

Chciałabym zgłosić iż w dniu dzisiejszym, kiedy chciałam odebrać nagrodę tygodniową z kalendarza nie było takiej możliwości, bo jeden z prezentów rzekomo był nieodebrany. Pomimo napisania do PT i wyjaśnienia całej sytuacji (codziennie zaglądam do kalendarza kilka razy na dzień odbieram nagrody, więc niemożliwe jest to, że ominęłam jedną z nagród). Nawet gdybym jeden ominęła (chociaż tak nie było) to na drugi dzień był odebrała a nie odwlekała tego w czasie.
    Śledząc forum wyczytałam, że nie tylko u mnie wydarzyła się podobna sytuacja.
    Informuję, że nie zamierzam płacić za coś, co odebrałam w 100%.
    Ponadto obsługa w PT jest poniżej poziomu, zamiast okazać chęć pomocy, wsparcie, wprowadzić miłą atmosferę uzyskałam jedynie marny komentarz w stylu [ciach]

Z takim podejściem do graczy jedynie odbieracie nam chęć i przyjemność z gry, sprawy są wiecznie zamykane, byle tylko mieć od nas spokój.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 grudnia 2017
    deaemeka, MKMK2002 oraz .Magda60. lubią to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

avangarda00, swoje opinie w temacie możesz wyrazić we właściwym wątku, nie w dziale pytań.
    Zapraszam do rozmów >Świąteczny kalendarz<.
    Przypomnę, że nie omawia się odpowiedzi otrzymanych od pomocy technicznej na forum, Twój post edytowałam.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.