kalendarz adwentowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia.migi, 26 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia.migi

kasia.migi Czeladnik forum

Witam,
    Mam problem z kalendarzem adwentowym. Pomimo codziennego odbierania prezentów w trzecim rzędzie pojawiły się 2 plusiki, przez co nie mogę odebrać prezentu z tego tygodnia, oraz nagrody głównej.>:( Napisałam do pomocy technicznej 24.12.2016 i do tej pory nie dostałam odpowiedzi. Czy nikt tam nie dyżuruje? Skoro w grze zdarzają się błędy to ktoś powinien być na miejscu i pomóc. Przecież kalendarz się kończy 27.12 i po tym czasie problem sam się rozwiąże, bo kalendarz zniknie a ja nie odbiorę 2 nagród, co bardzo mi się nie podoba, bo wchodziłam codziennie i nagrody odbierałam. Proszę nie pisać, że mogę odblokować za floreny, bo tego nie zrobię. Nie po to codziennie odkrywałam prezenty, żeby teraz marnować floreny. Proszę o informację odnośnie pomocy technicznej - czy są w stanie coś zrobić do 27.12.2016

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Pomoc techniczna pracuje bez przerw świątecznych, ale czasem zgłoszenia wymagają dłuższej analizy. Z pewnością zgłoszenia odnośnie kalendarza zostaną rozwiązane do końca trwania wydarzenia.
    Czy masz jeszcze pytania w tej sprawie?

3. kasia.migi

kasia.migi Czeladnik forum

Nie mam pytań. Dziękuję za odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.