kalendarz adwentowy

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Iskierka95, Dec 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,wczoraj w kalendarzu adwentowym w ciasteczku dodatkowym było dodatkowe 1 przy zbiorach z pól,specjalnie zostawiłam na poniedziałkowy event,dzisiaj chciałam sprawdzić ile florków będzie kosztowało otworzenie ciasteczka i tu zonk- ciasteczko otworzyło się samo-czy u kogoś też tak było? i jeśli mod może odpowiedzieć to chciałabym wiedzieć czemu opis wprowadza w błąd graczy(czy tylko mnie:mad:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Ciasteczka nie otwierają się same, jednakże wystarczy kliknąć na ciasteczko i prezent zostaje dopisany do konta.
    Jaki opis wprowadza Ciebie w błąd ?

3. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

to że ciasteczko na drugi dzień można otworzyć za floreny

4. SMOD_Atena

Za floreny można odebrać nagrody z zaległych ciasteczek codziennych, ciasteczka z bonusami dodatkowymi możemy otwierać w czasie trwania kalendarza świątecznego i te nie są płatne, czyli tak jak jest napisane w poradniku :

" Nieodebrane nagrody można odblokować za niewielką ilość Florenów dzięki czemu nadal mamy szansę na odebranie nagrody specjalnej.
    Co 6 dni ( 6, 12, 18, 24.12) przewidziany jest specjalny bonus dla Graczy, którzy odbierają prezenty codziennie. A w Wigilię odbieramy bonus za odblokowanie wszystkich 24 nagród.
    Przez następny tydzień odbieramy kolejne nagrody. I za odebranie wszystkich dnia 31.12 odbieramy bonus za odbieranie nagród codziennie oraz ostateczną nagrodę za zebranie wszystkich ciasteczek.
    UWAGA: Kalendarz kończy się 31.12 o godzinie 23:59 w związku z tym ostatniej nagrody nie będziemy mieli szansy wykupić za FL."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W którym miejscu poradnika jest umieszczona ta informacja ?

6. SMOD_Atena

hlnrys, dosłownie tej informacji nie ma, ale nie ma też informacji o tym, że dodatkowe prezenty są płatne. Jest tylko informacja, że jeśli codziennych prezentów nie otworzymy w danym dniu to później możemy otworzyć je za niewielką ilość florenów, dzięki czemu nadal mamy szansę na odebranie nagrody specjalnej. Jak dla mnie logiczne jest, że skoro mowa o codziennych prezentach to nie dotyczy to prezentów dodatkowych, które są bonusami za odebranie codziennych prezentów.

Iskierka95, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

nie mam,tylko jak zwykle interpretacja poradnika zależy od ,,góry" co nie zawsze jest logiczne dla gracza,pozdrawiam

8. SMOD_Atena

Interpretacja nie ma znaczenia, ważne są fakty. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i również pozdrawiam.

Thread Status:
Not open for further replies.