kalendarz adwentowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yaris_123, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Rozumiem, że 27.XII jeszcze można odbierać nagrody... tylko nie wiem do której godziny. Nie zauważyłam w poradniku albo nie ma tej informacji... Do północy??

2. iwonka1955

iwonka1955 Forumowy żółtodziób

A MI DO DZISIAJ NIE WPLYNELY ZAGADKOWE TROPIKALNE DRZEWKA SUMATRA Z KALENDARZA ADWENTOWEGO NIE WIEM DLACZEG ZAGRODY TAK

3. Skoro pierwszy prezent można było odebrać od 24"00 to odbierać też można do 24 "00 :)

W poradniku jest napisane :)

Witajcie Farmerzy!

Otrzymaliśmy następujące informacje:
    • Kalendarz Adwentowy dostępny będzie do soboty 27.12.2014 do godziny 23:59.
    • W poniedziałek w okolicach godziny 16.00 na farmach pojawi się śnieg.
    Pozdrawiamy,

iwonka1955

Po przelogowaniu też ich nie masz ??? jeżeli ich nie znajdziesz to napisz do Pomocy Technicznej link masz pod ramką gry.:)
    I proszę nie pisz na forum dużymi literami bo to oznacza krzyk

4. larss12

larss12 Forumowy żółtodziób

Witam!Wesolych Swiat!!!Mam pytanie:ktore to sa rosliny polne?Sa kwiaty,warzywa...chodzi o ten bonus z kalendarza adwentowego.Pozdrawiam!

5. Rośliny polne jak sama nazwa wskazuje są to rośliny rosnące na polu :)

A na przyszłość jak masz inne pytanie niż tytuł wątku to proszę załóż swój własny i zadaj pytanie bo inaczej robi się bałagan .

Yaris_123

Masz jeszcze jakieś pytania???

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona,więcej pytań nie ma,więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.