Kalendarz adwentowy dla nowych graczy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Madziozaur2, 3 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Madziozaur2

Madziozaur2 Forumowy żółtodziób

Mam problem dotyczący kalendarza. Nie wyświetla mi się taka opcja. Dziś załozyłam konto w grze, czy to jest może przyczyną ? :/

2. piotrek23e

piotrek23e Analityk forum

Żeby przejść do kalendarza adwentowego kliknij na zegarek następnie czerwoną skarpetkę. Jeżeli nie może ci się wyświetlić okno z kalendarzem wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną od samego początku. :)

3. Madziozaur2

Problem w tym, że jak kliknęłam zegarek to nie pojawia mi się opcja tej skarpety :(

4. piotrek23e

piotrek23e Analityk forum

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

piotrek23e dziękuję za pomoc.

Madziozaur2 czy masz 3 poziom na farmie? bo dostęp do kalendarza jest po osiągnięciu 3 poziomu. Jeśli osiągnęłaś ten poziom dzisiaj i po tym nie wylogowałaś się z gry to zrób to teraz, zaloguj się ponownie i sprawdź w zegarze lub oknie Newsy jeszcze raz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Madziozaur2

Wystarczyło się wylogować i znów zalogować, dziękuję bardzo za pomoc, więcej pytsń nie mam ! :D

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę a skoro wszystko jest już w porządku i nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.