kalendarz świąteczny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AnnaMaria94, 28 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnaMaria94

AnnaMaria94 Czeladnik forum

w kalendarzu świątecznym dostałam rząd chmur zapewniające postęp miałam dostawać co 10 h po 5000 PD na głównej farmie na Baharamie i pieniędzy ale nie umiem tego znaleźć dodam że nie mam jeszcze odblokowanego rzędu chmur gdzie trzeba robić te zadania może ktoś mi pomoże gdzie tego szukać?? mam poziom 48

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@AnnaMaria94

Witaj,

Jeśli nie masz odblokowanego cudownego pnącza, to z wygranym rzędem nic chwilowo nie zrobisz. Aby odblokować pnącze musisz wykonać zadania współdzieleni które są dostępne od 30 poziomu w grze.

Zapraszam Cię również do poradnika Cudowne Pnącze

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

3. AnnaMaria94

AnnaMaria94 Czeladnik forum

to akurat wiem zostały mi 2 zadania dostałam odpowiedź na to co chciałam więc dziękuje :)

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Dodam tylko, że nie musisz się martwić o wygrany rząd. Jak odkryjesz pnącze na pewno będzie na ciebie czekał :) Tak samo jak wszystkie pnącza wygrane w ewentach do tej pory.

Problem rozwiązanym, dalszych pytań brak. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.