Kalendarz świąteczny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika zibi33333, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zibi33333

zibi33333 Okazjonalny autor

Czy ktoś może wie co oznacza "Niewielka ilość florenów", za które można wykupić nieodebrane prezenty? Niewielka dla BP (np.1000) czy niewielka dla gracza(np.2). Dziwne te nowe jednostki miary...

2. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Niewielka to dla nich 8. Tak wyświetlało się podczas problemów z pierwszym ciastkiem...

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

KaBeUK, dziękuję za pomoc.

zibi33333, wiemy tyle ile jest napisane w poradniku, więc konkretnej ilości florenów nie mogę Ci podać. Tak jak napisała KaBeUK, przy wystąpieniu problemów z pierwszym ciastkiem Graczom wyświetlało się 8 florenów, a póki co prezenty jeszcze nie odebrane i koszt zaległych, które dopiero ktoś będzie miał, jest również dla nas niespodzianką.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. zibi33333

zibi33333 Okazjonalny autor

Skoro nie ma dokładnych informacji, to można zamknąć. Temat mnie interesuje, bo wyjeżdżam na dwa tygodnie i po powrocie będę musiał wykupić zaległe prezenty.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak napisałam, wszystkie informacje jakie otrzymaliśmy znajdują się w FAQ.

W związku z powyższym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.