kadzidło w proszku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szczota67, 22 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szczota67

szczota67 Czeladnik forum

witam gzie znajdę albo gzie kupie kadzidło w proszku

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z FAQ tego eventu:

• specjalny przedmiot eventowy
    Item Świątynia Płomienia otrzyma każdy Gracz wraz ze startem eventu - znajdziecie go w inwentarzu, zakładka Dekoracje.
    Szczegóły dotyczące otrzymywania z niego Kadzidła w proszku znajdują się w opisie tego itemu.
    4 szt. Kadzidła w proszku można też zdobyć kupując największy koszyk - dostępny w pierwszej dobie eventu.

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

4. szczota67

niemam tego w inwentarzu ja chyba byłem w szpitalu jak był ostatni ewent

5. BA_Marion

szczota67, item otrzymał każdy Gracz na starcie trwającego właśnie eventu >>Ścieżka ze świateł<<, czyli tego, do którego Kadzidło w proszku jest Ci potrzebne. Skoro zalogowałeś się do gry, to item musisz mieć. Sprawdź w swoim inwentarzu dekoracji, najlepiej korzystając z wyszukiwarki w oknie inwentarza - wpisz tam część nazwy itemu.
    Może też być tak, że już go postawiłeś na którejś z łąk lub na pnączu. Jeśli nie znajdziesz - skontaktuj się proszę z >>Pomocą techniczną<<.

Czy masz jeszcze pytania?

6. szczota67

ok będę szukał dzięki za pomoc

7. BA_Marion

Jeśli będziesz mieć problem ze znalezieniem, to tak jak pisałam powyżej - skontaktuj się z >>Pomocą techniczną<<. Oni mają możliwość sprawdzenia tego i chętnie pomogą.

Ponieważ na forum więcej nie poradzimy, zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.