kłopoty z zalgowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Kargul_, 10 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Kargul_

_Kargul_ Forumowy żółtodziób

wczoraj 9.12 cały dzień pokazywało mi bład serwera ( pięćset coś tam) straciłam codzienny prezent i z grudniowego kalendarza to nie fair

-gonska- i magdalena lubią to.
  2. iskierka57

iskierka57 Okazjonalny autor

Tak , był błąd 503

3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

ja róweniez od 22 nie moglem sie zalogowac i przepadl mi kombajn , chutney i nie pozbieralem ani eventowych roslinek ani baby boom. zadam wyjasnien.

4. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

potwierdzam problem z logowaniem w dniu wczorajszym.przepadl dynamit i czekan nie mowiac o innych rzeczach.

magdalena lubi to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Problem był globalny, padł serwer i nic nie działało. Oczywiście to co wcześniej posiane, nakarmione - zostalo do rana (nawet te z bardzo krótkim czasem dojrzewania!!!). A do tego mnie przepadł bonus +1 z roślin, a bonus +100% do stodoły został drastycznie ograniczony. I co? Pewnie nic. Dostaniemy oficjalny komunikat, będą przeprosiny i tyle. Nie ma się co stresować, nic nie wskóramy, popsioczymy, ponarzekamy i dalej będziemy grać. Bo to już prawie nałóg... Miłego (bez kolejnej awarii serwera) :music:

.Remik8. i magdalena lubią to.
  6. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

no właśnie podłączam się pod psioczenie... jest event... baby boom pada server na forum nigdzie nie można się dostać.. z plusów poszłam wcześniej spać.. ale może coś oprócz przeprosin? mi kombajn przepadł chutnej i galaretka do oazy...

.Remik8. i Krokodylek75 lubią to.
  7. miodunka

miodunka Czeladnik forum

jak zwykle co event to farma nie działa a my gracze mozemy jedynie się dowiedzieć że problem był i tyle gdzieś mają ludzi potrafią tylko wyciągać od nas pieniądze a nie potrafią nic zrobić ze swoją nieudacznością

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Problem z logowaniem dotyczył wszystkich, wystąpiły problemy, póki co nie mamy żadnych informacji na temat rekompensaty dla Graczy, jeśli taka decyzja zapadnie ukaże się oficjalne ogłoszenie.
    Przypomnę, że dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym.

9. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Event już działa i faktycznie możemy albo narzekać albo grać dopóki znowu nie nastąpi awaria... możliwe że to nie był błąd tylko atak hakerów ale to tylko moje osobiste zdanie... albo ktoś coś spartaczył... nie straszę nikogo. ale polecała bym zmianę hasła do konta. i mejli jeśli to możliwe. druga sprawa nie atakujcie adminów bo jeśli to było globalne to oni naprawdę nic nie wiedzą.... możemy popsioczyć na brak szybkiej reakcji informatyków.. i bawić się dalej. a kto pakuje kasę to jego problem.

duringd i ***kacper*** lubią to.
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Aktualnie gra działa, ze względu na to, iż dzisiaj jest dzień wolny informacje otrzymamy prawdopodobnie dopiero jutro, tak więc należy uzbroić się w cierpliwość. Przypomnę jeszcze raz że dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym, wszystkie posty będące dyskusja będą usuwane.

11. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

ok a gdzie jest wątek do dyskusji ?

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Adlyn, w temacie eventu możesz udzielać rad w TYM wątku.

13. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

dziękuję :)

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

15. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cały czas pojawiał się błąd 503, później 603 i 502.
    Czy naprawdę Nam graczom nie należy się jakiegoś wyjaśnienia? jakieś informacji?
    Mam wrażanie że BP uważa że nic się nie stało.
    Może BP wyśle do graczy informację przepraszają za taką awarię.
    Ludzie mieli włączone różne dopalacze, bonusy itd. itd. a przez to że farmę "wywaliło" w kosmos na parę godzin sparaliżowało to grę.
    W ramach rekompensaty proszę o miesiąc wszystkich pomocników lub 10xkuponów 48h.

-gonska- i MKMK2002 lubią to.
  16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Bronek82, kilka postów wyżej przeczytasz
    Zapewniam, że jeśli zapadnie decyzja o rekompensacie ukaże się stosowne oficjalne ogłoszenie.

17. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Ja rozumiem że wszystko się może zdarzyć..... Tylko nie wiem dlaczego gracze którzy nie mieli możliwości wczoraj odebrać prezentu z kalendarza ( nie z własnej winy oczywiście) nie będą mieli szansy na ostatni-dodatkowy prezent. Ja wiem że można go odsłonić za ileś tam florenów, ale nie każdy takowe posiada.

18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

TL_Mouse z całym szacunkiem do Ciebie, ale napisałem pytanie w Pytaniach ogólnych to odsyłasz mnie tutaj https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/błąd-503.54978/. Teraz piszesz, że ten wątek nie jest do tego.
    Zatem zadam pytanie, gdzie mogę napisać o tym co się wczoraj wydarzyło? Nie ukrywam ale zirytowała mnie ta sytuacja do granic możliwości.
    To że dzisiaj święto to nie oznacza, że ktoś z "Ekipy Farmerama PL" nie powinien napisać informacji przepraszającej. Może być lakoniczna.
    Przepraszam, ale musiał o tym napisać.

tigre i MKMK2002 lubią to.
  19. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Przepraszać to powinien ktoś inny, a tu ani słowa.... Przepadł czekan, dynamit, prezent z kalendarza, ulepszacze, zbiory itd. To nie dyskusja tylko oburzenie, że przechodzicie do porządku dziennego bez ani jednego słowa wyjaśnienia!!!

MKMK2002 i Krokodylek75 lubią to.
  20. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

dokladnie....ja tez wczoraj nie odebralam prezentu >:( bo nie moglam sie zalogowac i pewnie teraz za floreny bedzie mozna ... ale nie wszyscy je maja :( uwazam ze powinni dac szanse na odebranie wczorajszego prezentu bo to nie z naszej winy bylo

MKMK2002 i andzia.b lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.