kłopoty z paskiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 14 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

Czy są kłopoty z paskiem ? ja 4 dni temu weszłam na 92 lvl przez te dni zrobiłam misje eventu(z tego było sporo pd)plus sianie ,zbieranie owoców i zwierzaków pd są doliczane a pasek dalej biały ani drgnął

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nikt nie zgłaszał podobnych problemów.A 92 poziom to już dosyć wysoki i pasek postępu bardzo powoli się posuwa,do następnego poziomu trzeba zdobyć 174 764 922 PD,to jest tego trochę i sporo czasu minie,zanim się te miliony PD uzbiera :)

3. ogrodnik45

to spokojnie jeszcze poczeka może ruszy Jeszcze jedno pytanie paskowe w dzemiarni mam5 poziom kończąc 4 cały pasek był zielony i taki pozostał wiem że tu już nie dopisują się punkty ale cz taki ma być pasek to trochę drażni i zniechęca

4. SMOD_Atena

Niestety z paskiem w przetwórni nic się nie da zrobić,taki już pozostanie.

5. ogrodnik45

bardzo dziękuję za wyjaśnienia

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro wszystko jasne,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.