kłopoty z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 9 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam!! od wczoraj są kłopoty z logowaniem, co jakiś czas nie mogę się zalogować - nie otwiera mi się nawet strona główna, a jak już mi się uda to przechodząc z pola na pole kwiatki kręcą się i nie mogą "wkręcić". Często jest tak jak ma być jakaś misja, czy technicy nie mogą sobie z ty poradzić?? Event jest czasowo ograniczony i takie wstrzymywanie gry to jest nie fajne!! Tylko proszę nie mówcie o czyszczeniu ciasteczek bo to pierwsze co robię. Zgłoście to do odpowiednich osób - pozdrawiam :)

2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

u mnie te się loguje do 55% i tyle.... :(

soto5 lubi to.
  3. Krkkudlaty

Krkkudlaty Okazjonalny autor

Nie da się wysyłać prezentów i odbierać nagród za logowanie :(

4. basia50

basia50 Czeladnik forum

klopoty z logowaniem,sa dalej

5. zenus54111

zenus54111 Forumowy żółtodziób

jedno pole zebrane więcej nie można czy wiadomo kiedy się to skończy

6. jacekwr79

jacekwr79 Forumowy żółtodziób

brak możliwości zebrania plonu nie działają pomocnicy

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

witam od 12h nie moglam sie zalogowac jestem ciekawa czy zwroca to czego nie moglam zebrac z moich wyliczen stracilam 3 rzuty toporkiem nadal nie otwiera zadnej laki

8. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Musimy spokojnie poczekać, az informatycy wrócą ze szkoły a w miedzyczasie podejmować próby zalogowania sie :D
    O dostępności gry jest jakiś punkt w OWH i nie rozumiem tych nerwów, kazdy czytał i wyraził na to zgodę :D:D

9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Kochani, gra muli, kłopoty z zalogowaniem! Przez orkan Xawery nie miałam dostępu do gry przez dwa dni (brak prądu) teraz jeszcze te kłopoty techniczne. Jak tu żyć:(:(:(:(:(:(:(

makusia83 lubi to.
  10. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie to samo - gra ładuje się bardzo wolno albo wcale :(
    Udało się zebrać jedno pole, teraz od pięciu minut kręci się kwiatek.

makusia83 lubi to.
  11. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

12. mcywin

mcywin Okazjonalny autor

nie można się zalogować...

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Jak już wejdzie to muli, topór się zacina, porażka

14. danulka61

danulka61 Forumowy żółtodziób

dosc ze nie mialam swiatla 2 dni to teraz tez nie moge chociasz troche podgonic gry bo sie zacina

15. -FarmerkaJulia-

-FarmerkaJulia- Forumowy żółtodziób

u mnie to samo muli bardzo

16. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Zaraz mnie trafi, albo kończę z tą grą Muli nie można się zalogować ,ani pozbierać plonów.Od wczoraj masakra.Zatrzymuje się 55%,a jak zaskoczy to na polu kwiatki.

17. abask

abask Fanatyk forum

Ja już nie daję rady. Od 7 rano nie mogłam się zalogować. Jak już mi się udało to ani zebrać ani posiać. nawet dżemiku zjeść się nie da. A kombajn sobie leeeciiii....

18. a-ga-ta

a-ga-ta Forumowy żółtodziób

Czy BP przedłuży event i da rekompensatę za stracony czas, kombajny i dopalacze? Samo przepraszamy i prosimy o cierpliwośc to chyba mało za drugi dzień problemów z grą?

abask lubi to.
  19. abask

abask Fanatyk forum

Szykuj się. Do łapania rąk Ci zabraknie.
    Mnie się odechciewa grać :(

20. cj3engcell

cj3engcell Czeladnik forum

Wczoraj na kole wygrałem +1 szt. do stodoły, pomocnicy się nudzą, dopalacze kończą, zaraz czas do pracy i do 2100 już nic nie zasieję... a oni proszą o cierpliwość i wyrozumiałość. Jak nie macie co z rękoma zrobić to sobie na nich usiądźcie!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.