Kłopoty z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota444, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota444

dorota444 Moguł forum

Dziś wstałam specjalnie o godzinie 6, ale gra nie działała, nie mogłam zalogować się na forum aby opisać swój problem, bo chyba nie ma takiej opcji bez uruchomionej gry. Dlaczego !!! Próbowałam na pomoc techniczną, ale ID swojego nie znam na pamięć, W końcu napisałam na Facebooku.
    Udało mi się zalogować dopiero po 2 godzinach prób, po 8 rano. Straciłam czas na prawie cały cykl rośnięcia rośliny majeranek potrzebnej do eventu. Liczę na rekompensatę

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przyczyn problemów z zalogowaniem może być wiele i jeśli wina leży po stronie gry i problem jest masowy wtedy z reguły jest zamieszczane stosowne ogłoszenie w tej sprawie a o przyznanej w takich sytuacjach rekompensacie decyduje jak zawsze BP.
    Niestety jak widzisz Twój problem jest jednostkowy,czyli na chwilę obecną nikt poza Tobą nie zgłaszał takich problemów,więc przypuszczam,że to u Ciebie coś nie zadziałało.Nie wiem co było przyczyną problemu,mogło to być łącze internetowe i z nim jakiś problem czy po prostu brak miejsca w magazynie na zapisywanie ciasteczek cookies czy może wtyczka AFP wymaga aktualizacji/reinstalacji.Wszystkie informacje na temat wymagań jakie są stawiane,aby gra działała poprawnie znajdziesz tutaj :>>>KLIK<<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dorota444

dorota444 Moguł forum

Dziwne bardzo, dziwne, inne strony otwierały się bez problemu,
    ale dziękuję za odpowiedź

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań,to miłej,spokojnej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.