Kłopot z zalogowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mmisztal71, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mmisztal71

mmisztal71 Czeladnik forum

Znowu się coś popsuło! Najpierw nie mogłam się zalogować, a po wielkim trudzie jak zaskoczyło to teraz nasion nie mogę kupić. Ciasteczka itp czyszczone

2. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

a mnie loguje się do 55% a potem kicha.>:(

3. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

u mnie tez,musi cosik byc z grą

4. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

u mnie to samo, do 55% i dalej ani rusz :(

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Też problem z zalogowaniem.Nie mogę się zalogować ani przez Chrome, ani przez Firefoxa.Udało mi się jedynie z duzymi kłopotami przez jeja( tam zakładałam konto). Znowu coś się zepsuło.Zawsze logowałam się przez bigpoint.farmerama i przerzucało automatem na jeja.

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Dzień dobry porannie :)

mmisztal71 prosze o cierpliwość dopytuję wyżej. Jak otrzymam odpowiedź to poinformuję Was w tym temacie.

owca102 Twój post usunąłem, gdyż był nie związany z tematem pytania, jakie zadał gracz.
    To nie jest wątek dyskusyjny.
    MOD_Ghost

7. *Happygarden*

*Happygarden* Półbóstwo forum

Mnie udało się zalogować,po chwili jednak zauważyłam,że brakuje mi sąsiadów...tzn.są ale bez nicków i z opadającymi termometrami:sleepy: Bez paniki zrobiłam "odśwież" i niestety:sleepy: teraz też gra ładuje się tylko do 55%:oops:

8. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

jakoś zaczęło działać, szkoda tylko, że w nagrodach pomocnicy na 48 godz, mogli go dać na weekend

9. cindirella16

cindirella16 Forumowy żółtodziób

z wielkim trudem po godzinie prób udało mi się wejść na farmę , do55% się ładowało, albo wcale. Bezsenność mnie z łóżka wygoniła o 5.00 to coś zrobie a tu kicha

10. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

mnie zaskoczyło na trzeciej przeglądarce, zebrałam bonusy z dwóch stron i powrót do 55%:cry:

Megan lubi to.
  11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Proszę o zaprzestanie dyskusji w tym temacie.

Jak uzyskam odpowiedź, wtedy Wam ją przekażę.

12. Nutka

Nutka Komandor forum

Mimo, że się udało wejść na Farmę, nawet zjadłam ciasteczko i co z tego jak nic nie działa. Ani Franek, ani kombajn, a ręcznie mogę zebrać :p.

Megan lubi to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Popieram, znowu się popsuło:(
    Dobrze, że ciasteczka nie zjadłam, mam zamiar to zrobić po południu, lecz kod bonusowy wpisałam, żeby nie zapomnieć i żeby nie przepadł:p

14. Merrick

Merrick Moguł forum

tez miałam problem z logowaniem

15. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

pato2014 Twój post usunąłem jako offtop.
    MOD_Ghost

16. igraszka

igraszka Koneser forum

Ano to samo działo się u mnie ,wczytywało i wczytywało bez końca.Robiłam kolejne podejścia ,za piątym razem wreszcie ,uff...

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z OO na temat problemów z logowaniem : >>>klik<<< i bardzo proszę o cierpliwość. Problemy zostały zgłoszone, więc nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać na naprawę.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania/problemy się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.