kłopot z posadzeniem drzew , zagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kar5373, 29 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

nie mogę posadzić niektórych drzew i zagród jest na nich blokada.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że są to drzewa czy zagrody ze Strefy Pełni i można je postawić tylko tam w czasie trwania minieventu Pełnia księżyca. Ale dla pewności podaj proszę nazwy tych drzew/zagród.

Dla porządku temat przenoszę do właściwego działu.

3. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

dotyczy to drzew rosnących na baha / kaki, figowiec i dziesiątki innych/ to samo dzieje się z zagrodami

4. SMOD_Atena

kar5373 spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie, ewentualnie wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe.

Napisz proszę czy po tych czynnościach problem nadal występuje?

5. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

wszystkie te czynności robiłam. problem istnieje nadal.

6. SMOD_Atena

Na jakiej przeglądarce masz ten problem czy sprawdzałaś inne przeglądarki, jeśli tak to jakie?

Sprawdziłam przed chwilą na Chrome dla przykładu chciałam kupić Kaki i nie ma problemu:

kaki.png

Pozostałe drzewa i wszystkie zagrody dla których mam odblokowane posągi również są dostępne, nie ma żadnych blokad.

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
  7. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

Przeszłam na chrome jest ok. Dzieje się to na explorer dla windows 10.

8. SMOD_Atena

Wygląda więc na to, że winna jest przeglądarka lub (być może niedawno zaktualizowana) wtyczka AFP.

A skoro na Chrome nie ma problemu i nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.