kłopot z płatnościami

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika *tequilla*, 13 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tequilla*

*tequilla* Okazjonalny autor

Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja, kupiłam pakiet florenów długo nie przychodziły więc anulowałam transakcję w paypalu jednak floreny w końcu się znalazły więc zrezygnowałam z anulowania i myślałam, że problem z głowy a jednak teraz się okazuje, że mam do zapłaty 70 zł za pakiet i anulowanie i mimo, że pieniądze z kota pobrało ja mam cos płacić, mimo wysyłania potwierdzeń przelewu dalej według nich nie zapłaciłam, pomoc techniczna z każdą wiadomością karze mi wysyłać potwierdzenia i poszło ich chyba z 5 no bez jaj według mnie to podchodzi pod oszustwo, ja zapłaciłam za floreny mam potwierdzenie a mimo to karzą mi płacić za to, że u nich cos nie działało, no to jest grubo nie w porządku, czuje się po prostu oszukana, wydałam już fortunę na floreny i takie cos jest dla mnie nie do przyjęcia

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

*tequilla* rozumiem, jednak bardzo proszę nie oskarżać nikogo o oszustwo i takie sytuacje należy wyjaśniać wyłącznie z działem płatności za pomocą stosownego formularza: Formularz płatności. Na forum ani niczego nie sprawdzimy, ani tej sytuacji nie wyjaśnimy. W związku z tym ten wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.