Kłopot z płatnością online

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Daisy44, 25 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dzień dobry. Chciałam dziś kupić fl przez szybki przelew i okazuje się że nie ma już mojego banku do wyboru kieruje mnie na przelew tradycyjny. Mimo, że w miejscu zapłać przez przelew bankowy online pojawia się też logo mojego banku. Ale jak klikam dalej to już nie ma W przelewy 24 też jest tak samo. I nie ma opcji dot pay :((( Smsem nie zapłacę bo nie chcę. Czy to oznacza że już nie zrobię żadnych zakupów? (od dawna nie kupowałam TS i maszyn też ostatnio nie) ostatnio kupiłam abonament na młyn i było bez problemów. Czytałam FAQ płatności

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.
    Nie mamy wpływu na to, które banki chcą współpracować z danymi rodzajami płatności.
    Pozostaje Ci wybrać inną metodę płatności z tych, które są oferowane na Twoim koncie w grze.
    Osobiście polecam jako bezpieczną metodę płatności Paysafecard.
    Dostępne metody płatności masz opisane w Poradniku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję za odpowiedź ale.... PORADNIK czytałam. I płaciłam już przez szybki transfer. Wiele razy !!!!!!!!!! I płatność przez mój bank była dostępna zawsze. Proponowana Paysafe card też nie wchodzi w grę bo nie mam czasu na wyjście z domu. I proszę o ponowne przeczytanie tego co napisałam. Wiem jak się kupuje w grze tylko nie mogę tego zrobić jak dotychczas

Edit: Już sobie poradziłam. I cieszę się że doszłam do tego sama:D Wszystko jest ponownie dostępne. Być może jakaś chwilowa przerwa była, ale zdążyłam8)

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2018
  4. MOD_Zła

Tak, jak napisałam wcześniej. Na dostępność płatności przez dany bank wpływu nie mamy.
    Jest sporo innych metod płatności, z których możesz skorzystać.

Czy tutaj mogę Ci jakoś pomóc?

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Edytowałam swojego posta i tam już wszystko napisałam. Można zamknąć.

6. MOD_Zła

Skoro można, to zamykam.
    Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.