Kłódki miłości.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Louazazel, 22 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Louazazel

Louazazel Forumowy żółtodziób

W oazie miłości hodowałem przed chwilą wielbłądy i pandy i nie otrzymałem 33 kłódek miłości, akurat tylu ile jest mi potrzebne do zdobycia rzędu chmur 5. Ktoś mi wytłumaczy co jest grane????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wątek przenoszę do odpowiedniego działu.

A jeśli chodzi o kłódki miłości to wypadają tylko z hodowli osłów, ryb i strusi tak jak jest to napisane w poradniku Neonowe zagrody V:

Z każdej hodowli osłów, ryb i strusi otrzymamy kłódkę miłości. Po evencie zostanie wymieniona na 125 PD, 125 SG i 125 TPD.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. anna_el

anna_el Czeladnik forum

gdzie znaide kupione neonowe itemy.A

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

anna_el itemy, które kupiłaś powinny być w Inwentarzu, w zakładce z Dekoracjami. Wyloguj się proszę z gry zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz. Dla ułatwienia poszukiwań wpisz nazwę poszukiwanego przedmiotu w wyszukiwarce Inwentarza (małe okienko w prawym, górnym rogu). Jeśli nie odnajdziesz itemów to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna. Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie kłódek miłości?

5. Louazazel

Louazazel Forumowy żółtodziób

Pytań nie mam, tylko jakoś nie zdobyłem dokładnej wiedzy na temat kłódek miłości, a przez to straciłem możliwość posiadania kolejnego neonowego rzędu chmur. Teraz jestem strasznie zły! Pozdrawiam.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro brak dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.