kłódka w porcie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sproketh, 11 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

W porcie na Wyspę pojawiła się u mnie kłódka. Po kliknięciu na nią przekierowuje mnie do posągu, który mam rzekomo odblokować za 30 bananów. Odblokowanie jest niemożliwe mimo posiadanej odpowiedniej ilości ZB. Nie mam żadnych problemów, żeby się na Wyspę dostać. Czy to zapowiedź czegoś nowego czy zwykły błąd?

Odpowiedzi się nie doczekałam :eek:, kłódka która pojawiła się dziś rano właśnie zniknęła :). Pozdrawiam wszystkich - ewentualna odpowiedź byłaby już bezprzedmiotowa. Temat można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

sproketh, cieszę się że problem z kłódką sam się rozwiązał, z tego co piszesz wygląda to na jakiś błąd wyświetlania. Mam nadzieję że ten problem więcej się u Ciebie nie pojawi :)
    Wybacz że nikt z ekipy wcześniej się nie pojawił w Twoim temacie. Jako moderatorzy bardzo się staramy jak najszybciej i najdokładniej odpowiadać na pytania Graczy, jednak jesteśmy tylko ludźmi ;)
    Za Twoją zgodą temat pozwolę sobie zamknąć, życzę miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.