Kłódeczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bozina123, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bozina123

Bozina123 Czeladnik forum

Oddałam 160 klódeczek ,posiadam wszystkie potrzebne itemy na postawieniu ich na drugim pnączu ale jeśli chcę to zrobić to gra pokazuje mi ponownie planszę z eventu ,dlaaczego nie mogę zapełnić drugiego pnącza ?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Bozina123

Witaj, czy odblokowałaś pierwszy rząd pnącza ? Kosztuje on 80 serduszek.

3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

jesli o drugie pnacze chodzi to potrzeba nam uzbierac nie 160 a 180 kłodeczek za które na dole planszy mozemy wykupic w neonowym sklepie rzad pnacza oraz potrzebne itemy :kura, królik i koza ;):D

4. Bozina123

Bozina123 Czeladnik forum

Tak oddałam ,łącznie oddałam 160 serduszek

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

za 160 serduszek kupiłeś/aś rząd I + drugi zestaw itemów ( neonową kaczkę, owcę i krowę ), II rząd chmur + itemy to koszt 180 serduszek.

6. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

gdzie znajdę ten neonowy sklep?

7. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

na dole planszy eventu Akcja : Neonowe Zagrody masz pasek i napis przejdz do neonowego sklepu ;)

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Kiedy wejdziesz do ewentu pojawi Ci się nowe okienko z postępem. W lewym rogu masz odpowiedni przycisk przenoszący Cię w tamto miejsce. Na zrzucie ekranu zaznaczyłem czerwoną ramkom :

1.png

9. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

dziekuję,jakoś mnie zaniosło wcześniej tam gdzie koszyk na zakupy

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Po kliknięciu na koszyk zostaniesz przeniesiona do strony z zakupem koszyka ewentowego za realne pieniądze.

Czy Autorowi wątku mogę jeszcze w czymś pomóc ?

11. kasia100000013

kasia100000013 Forumowy żółtodziób

skad wziac te serduszka??

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Wypadają z oazy milosci-jedna hodowla-jedna kłódeczka

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kasia100000013,cytat z poradnika:"Kłódki Miłości są potrzebne do ukończenia zadania finałowego. Otrzymujemy je tylko w oazach, nie można ich wysłać jako prezent dla sąsiada, nie otrzymamy ich również z Drzewka Magicznego."

14. malenka789

malenka789 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie a czy z innych zwierzaków w oazie miłości też dostanę serduszko? bardzo dużo
    brakuje mimo że pnącze odblokowałam i jeden item.Dostanę kłódkę z innych zwierzaków?

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malenka789, tak jak jest napisane w poradniku : >>>Neonowe Zagrody

"(.....)Kłódki Miłości to piękny i niezmiernie cenny prezent. Otrzymujemy je jako dodatek w oazach z każdej hodowli (...) "
    Zatem bez względu na to jakie zwierzęta włożysz do oazy, czy to będą np.. owce czy króliki, to przy każdej hodowli otrzymasz 1 kłódkę miłości.

Autorka tematu kolejnych pytań nie miała, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.