Kącik zleceń

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Klemania, 10 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klemania

Klemania Okazjonalny autor

W kąciku zleceń dla niektórych klientów mam tylko trzy zlecenia. Czy jest możliwość zwiększenia ich do czterech?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma takiej możliwości, do każdego klienta automatycznie przypisana jest ilość zleceń taka sama u wszystkich Graczy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Klemania

Mnie się wydaje, że została m i przypisana taka ilość zleceń jaką miałam w chwili przekształcenia starego kącika zleceń na nowy. Bo dla niektórych klientów miałam trzy zlecenia o właśnie dla nich mama teraz tylko trzy, np dla Bogusława Foki. Czy wszyscy mają trzy zlecenia dla Bogusława? To pytanie do wszystkich

4. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

I posiadasz tyle zleceń, ile ma każdy :) Tu mój kącik:
    Taka sama ilość znajduje się także na grafice, znajdującej się w poradniku dotyczącym zleceń: >>klik<<.

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Klemania, liczba zleceń u klientów jest taka sama dla wszystkich Graczy. U większości klientów są 4 zlecenia, u kilku tj. Bogusław Foka, Justin Bober, Leszek Krowicki - tylko po 3. Liczby tych zleceń nie da się ani zwiększyć, ani zmniejszyć, jest stała dla wszystkich. Zróżnicowane są tylko wymagania w ramach zleceń. Początkujący Gracze mają po 1 pozycji w zleceniu, zaawansowani - nawet po 4 pozycje.
    Jeśli chcesz podyskutować na ten temat - zapraszam do wątku dyskusyjnego: Dyskusje lub Porady doświadczonych graczy.

Czy masz jeszcze pytania?

Ciasteczkowa♥, dziękuję za pomoc:)

6. Klemania

Wszystko już jasne, dziękuję za wyjaśnienia. Pytań więcej nie mam. Spokojnych Świąt

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wzajemnie spokojnych Świąt życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.