Kącik zleceń

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KarolinaZawada, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KarolinaZawada

KarolinaZawada Czeladnik forum

15 października wiele osób zgłaszało problem z wyświetlaniem ilości produktów podczas realizacji zadań w kąciku zleceń .
    Dlaczego nadal w kąciku zleceń po najechaniu kursorem na ikonkę którą mamy oddać nie wyświetla się stan ze stodoły?, a mamy już 27 października.
    20-tego pojawiła się informacja,że naprawią w czwartek 24-tego,ale do dziś nic się nie zmieniło i coś cisza,żadnej informacji,ze zajęto się tym problemem i jakoś nikt nie określił kiedy problem zostanie naprawiony.To trochę żenujące ,a jest to problem dość istotny i bardzo uciążliwy przy codziennej realizacji zleceń,bo ciągle trzeba ganiać do stodoły żeby zobaczyć ile czego mamy.
    Może by tak" pogonić " kogo trzeba,żeby się pośpieszono z naprawą błędu

'

Karkalinka lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z informacji jakie otrzymaliśmy i zostały zamieszczone w tym Oficjalnym Ogłoszeniu : >>>klik<<<, naprawa miała dotyczyć zielonego plusika. Miał być usunięty w czwartek czyli 15-go. Jak widzę na moim koncie, plusika nie ma. Nie ma również podpowiedzi o ilości towarów w stodole - ten problem również został zgłoszony do działu technicznego gry i czekamy na naprawę. Na chwile obecną nie mamy żadnych nowych informacji w tej sprawie, jak tylko jakieś otrzymamy to jak zawsze zostaną zamieszczone w odpowiednim miejscu. Bardzo proszę o cierpliwość i śledzenie Oficjalnych Ogłoszeń : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

Ok.
    Cierpliwości jeszcze trochę mam,ale bardzo proszę przypomnieć "ekipie remontowej",żeby trochę przyśpieszyli z naprawą.
    Dziękuję i dobrej nocy zyczę

Nie ,nie mam pytań
    Cierpliwości też jeszcze troche mam
    Będę cierpliwie czekała na rozwiązanie problemu.
    Pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 października 2015
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Skoro nie masz więcej pytań, życzę dobrej nocy i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.