Kącik zleceń

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magda2007, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magda2007

magda2007 Książę forum

Dlaczego w kąciku zleceń po najechaniu kursorem na ikonkę którą mamy oddać nie wyświetla się stan ze stodoły? Czy tak to już zostanie?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magda2007, szczerze mówiąc nigdy nie zwracałam na to uwagi. Rozumiem że wcześniej informacja tak się wyświetlała?
    Dla pewności zapytam czy próbowałaś wylogować i ponownie zalogować się do gry? I czy stosowałaś się do porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa? :)

3. magda2007

magda2007 Książę forum

Oczywiście przelogowałam się i to parę razy ,wczoraj wszystko wyświetlało się dobrze. Ciasteczka czyszczę regularnie i do poradnika też się stosuję.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magda2007, sprawdziłam u siebie i też nie mam podanych ilości, ale jak mówiłam nie zwróciłam uwagi jak było wcześniej. :)
    Możliwe jednak że jest to jakiś błąd wyświetlania i jutro wszystko wróci do normy.
    Spróbuje dopytać o co chodzi, a dziś życzę spokojnej nocy. :)

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

U mnie też nie wyświetla się ilość ze stodoły.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

magda2007, ***kacper*** >>TU<< o tym można poczytać:
    "Otrzymaliśmy informację, iż jednak twórcy gry w celu uniknięcia problemów natury technicznej wycofają zielony przycisk widoczny w Spółdzielni przy niektórych kategoriach produktów, zleceniach w Domku farmerskim w najbliższy czwartek, gdyż musi to zostać dopracowane."

Czy jeszcze jakieś pytania w temacie?

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No ale wyświetlanie ilości towaru mogli zostawić tak jak było, przecież działało dobrze.
    Zlecenia wykonuję codziennie i była to bardzo pomocna informacja.
    Może nie wiedzą, że przy okazji skosili licznik ?
    Ech, programiści.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys, to że przy pracach nad zielonym plusikiem zniknęło też wyświetlanie ilości towaru zostało już zgłoszone. Bardzo prosimy o cierpliwość, kiedy otrzymamy jakieś informacje na ten temat to zostaną zamieszczone na forum.

magda2007, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. magda2007

magda2007 Książę forum

Nie dziękuję nie mam więcej pytań.Mam jednak nadzieję,łże licznik będzie działał tak jak zawsze.Można zamknąć.

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również mam taką nadzieję i czekam cierpliwie, a skoro można temat zamknąć to zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.