Kącik zleceń - Kuba Barański

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Marchewka1989., 7 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Marchewka1989.

.Marchewka1989. Czeladnik forum

W kąciku zleceń - Kuba Barański z wyspy prosi o produkty.
    Czy to zmiana czy tylko błąd?

Cytuje poradnik:
    1. Kuba Barański

Chce od nas uprawy, zwierzęta i owoce z drzew Bahamaramy.

Jeszcze jedno pytanie mam
    W poradniku pisze:
    Gdy będziemy wykonywać wszystkie zlecenia danego klienta otrzymamy specjalne zlecenie.
    Na czym ono polega?

2. .Marchwka1989. to że Kuba Barański o coś prosi to nic nowego jest on klientem i to normalne że chce coś za co nam zapłaci:)

Zadanie specjalne tak jak pisze w poradniku :
    • Gdy będziemy wykonywać wszystkie zlecenia danego klienta otrzymamy specjalne zlecenie.
    • Im wyższy poziom relacji tym większe korzyści dla każdego z nas: klient w przyszłości będzie miał miejsce na dodatkowe zlecenia, nagrody za wykonane zlecenia będą coraz wyższe, klient będzie zamawiał coraz wyższe i droższe towary.

3. .Marchewka1989.

Hmmmmmm...
    Chodziło mi raczej o produkty typu: latający dywan, pióra papuzie bikini czy masło orzechowe. Tak dziś u mnie się pokazało.

W poradniku pisze o uprawach, zwierzętach i owocach z drzew ale nie ma wzmianki o produktach.

A co do zleceń specjalnych to mam klientów gdzie zawsze wykonuje wszystkie 5 zleceń i specjalnych jakoś nie widziałam. Nie wiem na czym one mają polegać?

4. Sprawdziłam u siebie i Kuba prosi o anakondy, słonie, orzech kokosowy i owoc kiwi więc wszystko się zgadza możesz zrobić screena i pokazać jak to wygląda u Ciebie ??:)

A jeżeli chodzi o zlecenia specjalne to tak jak napisałam są to zlecenia na towar o wyższej wartości za które klient więcej płaci czyli dostajesz lepsze nagrody :)

5. .Marchewka1989.

U mnie wyglda to tak:

6. Hmmm zaraz o to dopytam :)

7. Już wszystko wiem dzisiaj pojawiło ogłoszenie o naprawie błędów ....TUTAJ....:)
    U mnie chyba pokazuje po staremu i zmieni się chyba po 24 godz u Ciebie jest już poprawnie :)

Edycja

Poradnik został poprawiony :)

1. Kuba Barański

Chce od nas uprawy, zwierzęta i owoce z drzew Bahamaramy oraz produkty (od 2 poziomu).

PORADNIK

Czy masz jeszcze jakieś pytania ??:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 sierpnia 2015
  8. .Marchewka1989.

Można zamknąć

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można to temat zamykam i życzę dobrej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.