Jutrzejszy event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 26 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Proszę uściślić, o której zacznie się jutrzejszy event. W ogłoszeniu nie ma podanej godziny.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie możemy na chwilę obecną uściślić godziny rozpoczęcia jutrzejszego eventu. Proszę obserwować bieżące ogłoszenia. Gdy tylko będzie taka możliwość zostanie podany czas rozpoczęcia wydarzenia.

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

3. Rock

Rock Koneser forum

Skoro nie ma takiej informacji w oficjalnym ogłoszeniu, to zapewne ekipa jej nie otrzymała. Z ciekawości sprawdziłam, że na forum angielskim i niemieckim też tej informacji nie widać.

Można założyć, że skoro Centrala tej informacji nie podała, to nie będzie żadnych niespodzianek i event tradycyjnie zacznie się o 14:00. Aczkolwiek to tylko przypuszczenie i dla pewności trzeba poczekać na oficjalne ogłoszenie w tej sprawie.

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dzięki MOD_Zła i Rock! Pytałam tylko po to jakie rośliny wysiać ,czy te o dłuższym wzroście jeśli event rozpocznie się jak zwykle o 14,00

5. Rock

Rock Koneser forum

Skoro w evencie będą potrzebne tylko wypadajki, to bez względu na to, o której się zacznie, najbezpieczniej posiać coś długiego. Nawet jak event zacznie się wcześniej, to nic siać nie trzeba. A z takiego badyla co długo rośnie, najwięcej wypadajek będzie :)

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Rock - dziękuję za pomoc.

Myślę, że nie zaszkodzi coś dłuższego wysiać. Najwyżej troszkę poleży na polach ;)
    Skoro znamy dzień, ale nie znamy godziny, to wątek zamykam, ponieważ i tak nic nie wymyślimy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.