Jonasz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bogusiak80, 10 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Dopisano mi do konta Jonasz ale nie wiem co to jest i nie mogę tego znalźć.Przeszukałam Forum ale nic nie znalazłam.Proszę o podpowiedź gdzie tego szukać.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. bogusiak80

Dziękuję za odpowiedź,ale ja nic nie kupowałam,nie uprawiam Doliny Szarotek.Jeśli to jest darmowe to niech sobie będzie,ale jeżeli mam za to płacić abonamentem to nie chcę tego.Jak mam zrezygnować jeśli pomocnik jest płatny i po co został mi dopisany do konta bez mojej zgody?

Znalazłam i nie wiem jak to się stało,że miałam wykupionego Jonasza.Pewnie przeglądając Dolinę coś kliknęłam. Zagladałam tam tylko na poczatku gry.Mimo wszystko powinno być zapytanie czy na pewno gracz chce kupić pomocnika.Mam Premium na Farmie co nie znaczy,że chcę grać we wszystko co wymyśli BP.Szarotki już przepadły u mnie na stałe.Wyrzuciłam Jonasza ,tylko zastanawia mnie czy będzie tam dalej działał do określonej daty ważności,czy już go BP wycofało pomimo pobrania pieniędzy.

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2023
  4. SMOD_Atena

Pomocnicy w Dolinie szarotek podobnie jak na farmie są płatni. Samoistnie nie są jednak dopisywani, Jonasz musiał być zakupiony. A żeby to wyjaśnić zapraszam do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

5. bogusiak80

Dziękuję już wszystko wiem,jest informacja do kiedy będzie działał pomocnik.Szkoda,ze nie można przekazać jako prezent innemu graczowi bo mnie nie jest potrzebny.Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.Można zamknąć temat.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Dodam jeszcze, że jeśli zakup dokonany był jako abonament miesięczny to traktowany jest jako subskrypcja i podobnie jak przy koncie Premium będzie odnawiany co miesiąc i tak też będzie pobierana płatność za abonament czyli 5,99 zł miesięcznie.
    W każdej chwili możesz jednak w Banku (zakładka Status i wypowiedzenie) usunąć swoje dane płatności i anulować bieżące pakiety (opłacony abonament będzie aktywny do końca miesiąca rozliczeniowego).

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.