Johna Cytryna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pan-pomidor, 16 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pan-pomidor

pan-pomidor Okazjonalny autor

Prosze mi cos wytłumaczyc za 400 gwiazdek wymieniłam Johna Cytryna i nie wiem o co chodzi na co mam go wymienic. Według mnie jezeli cos kupuje czy wymieniam to jest moje ale według was widocznie nie. Prosze mi to prosto wtłumaczyc. Coraz gorzej z wami.:mad::mad::mad:-.-

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pan-pomidor za 400 gwiazdek niczego nie wymieniasz a odkrywasz runę na Drzewie mądrości czyli Żywa legenda II, która służy do zdeponowania posiadanego w inwentarzu itemu John Cytryna.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem:
    Na przyszłość aby uniknąć niepotrzebnych nerwów to warto zapytać przed faktem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pan-pomidor

Wiem jak dziala drzewo prawie wszystkie runy mam odkryte. Ta runa byla za 400 gwiazdek i ja odkrylam i na dole pisze (wymien johna cytryne na ) no i na co mam wymienic o to mi sie rozchodzi

4. SMOD_Atena

Przed okryciem runy jest informacja co da Ci odblokowanie tej runy:

jc.png

Po kliknięciu w przycisk Odkryj za ..... pojawia się okienko:

jc1.png

Po potwierdzeniu runa zostaje odblokowana:

jc12.png

A informacja o tym, co otrzymasz po zdeponowaniu czyli kliknięciu "Wymień Johna Cytrynę" jest zaznaczona w czarnej ramce na powyższym obrazku.

5. pan-pomidor

Taka informacja mi nie wyskakuje w czarnej ramce

6. SMOD_Atena

Czarną ramką ja zaznaczyłam tę informację jaka jest w grze (tam ramki nie ma).

Ważne jest jednak to o czym mówi informacja w tej ramce a nie sama ramka, czyli tak jak wyżej napisałam - oddasz do odblokowanej runy item John Cytryna to w zamian otrzymasz stały bonus - o 5 % większą szansę na wypadające podczas zbiorów przedmioty na wszystkich łąkach.

7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.