John Cytryna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jankes71, 12 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Witam, nie bardzo rozumiem tą rune straciłem 400 gwiazdek na odkrycie a runa nadal jest pusta, po kliknięciu na nią mam Obecny efekt 0/1oraz możliwość wymiany (tylko na co ?) okno wymiany które mi się otwiera jest puste. Proszę o wyjaśnienie o co w tym chodzi

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Musisz Johna usunąć do paska następnie kliknąć ponownie na tę runę i pisze "wymień na Jona Cytrynę " wtedy klikasz otwiera się pasek z itemem i klikasz na niego :)

3. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

DziEkujE amber za próbę pomocy ale nadal nic nie rozumiem , jak mam usunąć do paska? Jakiego paska?

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jeśli masz Johna na polu musisz go "usunąć" aby pokazał się w itemach - ja tak zrobiłam no a reszta tak jak napisałam :)

5. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Próbuje go znaleźć ale słabo mi to idzie, a jest możliwość że go nie mam i niepotrzebnie odkryłem tą runę?

6. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ale ja nigdy nie miałąm go na polu. To dlaczego taka runa która zjadłą 400 gwiazdek??????

7. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hmmm w tej sytuacji to nie wiem ...?? Mam łącznie tylko 4 Jony na każdym polu stał 1 i działał na dane pole (nie na całą farmę) w tej chwili 1 zdeponowałam na drzewie i te 5% działa na wszystkie części ..jeśli się nie ma Jona to nie wiem jak odzyskać gwiazdki ? Przykro mi - może moderator coś podpowie .

8. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Hmmm jak sięgam pamięcią to kiedyś stawiałem takie pomniki coś w rodzaju złotej kukurydzy ale nie wiem już gdzie co i jak jeśli to o to w ogóle chodzi

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Piszesz o runie "Żywa legenda" w spółdzielni się "uszlachetniało "puchary i jest możliwość zdeponowania na drzewie i też działa na całą farmę , im większy % tym większa szansa na wypadajki i inne przedmioty ze żniw:)

10. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Wiem że to się nazywało Żywa legenda bo znalazłem to na drzewie i mam max 30/30 ale co to za Johny i co z nim to jakaś czarna magia szkoda tylko tych gwiazdek bo ja nie wiem nawet czy mam tego Johnego i gdzie miałbym go znaleźć

11. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

mam 5 jony cytryna na kazdej łące i jak zdejmę jednegoz łaki i zdeponuje to na drzewie za 400 gwiazdek to bede miec na tym jednym wiecej procent czy na tych pozostalych też?

12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

amber♥ lubi to.
  13. Lunari78

Lunari78 Analityk forum

też mam daje jednego żółwia jak dostać pozostałe?

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

- John Cytryna - 5% zwiększa szansę na wypadanie przedmiotów (narzędzia, wypadajki, składniki specjalne). Działa tylko na łąkę, na której stoi.
    Po zdeponowaniu na drzewie działa wszędzie .

Item ciężki do zdobycia w czasie G&T , kiedyś chyba był w Renzo - ale nie jestem pewna ?? Może kiedyś dają w jakimś evecie - trudno powiedzieć ?:)

Bilonge lubi to.
  15. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Wnioskuje z tej strony że to był item za kasę albo floreny? Szkoda że tego nie zablokowali dla tych co go nie mają, bo tylko 400 gwiazdek wyfrunęło. Uważam że to trochę przegięcie

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jankes71 możliwość zdobycia itemu jest tylko w czasie mini-eventu Gift&Trade, choć po wprowadzeniu tej runy podejrzewam, że będzie ciężko w najbliższym G&T. Niestety póki co innej możliwości na zdobycie Johna C. nie ma i jeśli ktoś itemu nie ma to nie warto tej runy odkrywać.

marysiad8 runa dostępna jest dla wszystkich Graczy, jeśli nie masz itemu, który w runie należy zdeponować to jej nie odblokowujesz, warto zapytać i upewnić się przed faktem. Po fakcie pozostaje starać się zdobyć item.

lidia1963 działanie na wszystkich powierzchniach odnosi się tylko do 1 Johna C., którego zdeponowałaś w runie, działanie pozostałych itemów pozostaje bez zmian.

Lunari78 w runie możesz zdeponować tylko 1 Johna C.

amber♥ dziękuję za pomoc.

ziutek7770 lubi to.
  17. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie ma już w temacie pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.