Jeszcze raz o florkach za sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wojtek200519, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wojtek200519

wojtek200519 Młodszy ekspert

Wiem ze temat sie powtarza cyklicznie ale do kogo ma sie zwrócic gracz jezeli;;
    zakupił florki za sms - nie dostał , napisał reklamacje , odczekał 14 dni , przypomniał sie znowu , po kolejnych 2 dniach napisał 3 raz a tu cisza jakby makiem zasiał.
    Firma Mobiltek nawet nie raczy odpowiedziec na reklamacje .czy nie lepiej wycofac tą oferte z banku , i nie narażac graczy na straty.
    Co i do kogo mam sie teraz zwrócic aby reklamacja zostało rozpatrzona , bo po 3 pismach brak jakichkolwiek odpowiedzi

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Przede wszystkim sprawdź czy odpowiedź nie znalazła się w innym folderze, np. SPAm. Jeśli nie, zgłoś się w tej sprawie do Pomocy Technicznej dział Pytania ogólne.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. wojtek200519

wojtek200519 Młodszy ekspert

Nie mam zadnej odpowiedzi w zadnej zakładce

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zatem zapraszam do pomocy technicznej.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor skierowany do PT, dalszych pytań w temacie nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.