jeszcze raz nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pyniu, 23 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

bo nie zdążyłam włączyć się do poprzedniego pytania...
    Ok, rozumiem, że premium ma 600jednostek nawozu, ale jak to możliwe, że na moim targu gracz twinjack wystawił jednocześnie 11 ofert po 600 sztuk nawozu? W zbiorniku miał 600 - okej, ale nie mówcie mi że właśnie ze zwierzaków na polu zebrał dodatkowe 6000 sztuk nawozu ??

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze kupil i sprzedaje?

3. Niektórzy gracze kupują i wystawiają swoje oferty za maksymalną cenę i czekają na zwiększony popyt ot cała tajemnica :)

4. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

ale przecież nie da się kupić i zmagazynować więcej niż pojemność zbiornika, czyli 300 bez premium z max ulepszeniami i 600 z premium ?

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Można wystawić 600 za max cenę, kupić następne 600 najtaniej, znowu wystawić za max cenę, znowu kupić te 600 i wystawić... i tak do 20 ofert (bo chyba ludzie z premium mogą wystawiać po 20).
    Pewnie tak zrobił ten gracz :)

6. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

ale on wystawia za minimum cenę, ta teoria wasza nie ma sensu

7. zzizzie

To nie jest teoria, tylko praktyka, wiem, że ludzie tak robią.
    Ale jeśli wystawia za cenę minimalną, to możesz zrobić screena i wysłać do pomocy technicznej, chyba tak się robi z dziwnymi ofertami na targu.

8. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

skąd wziął na jeden strzał, bo oferty są jedna za drugą 6600 jednostek nawozu? Już nie po raz pierwszy widzę takie oferty, zwłaszcza jak jest event. Bo jeszcze wkurza mnie, że wystawia po 600szt, a ja kupując mogę zużyć tylko połowę z tego :(

9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A może ta cena minimalna jest obecną ceną a jak wystawiał to była cena max:)

10. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

wątpię, wystawił za 133,33 a cena max na 27 stronie to 236,42
    Od około godziny obserwuję targ, bo chcę kupić normalną dostępną dla mnie ilość nawozu.....

Zresztą już od dawna obserwuję fakt pojawiania się takich ofert nawozu i wciąż mnie to dziwi jak to możliwe. Zgarnąć prawie milion na kupie - też tak chcę

Twoje posty połączyłam na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 listopada 2014
  11. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

No właśnie, na moim targu też gracz o imieniu alexandrakerulova00 wystawia za minimalną ceną 144,09 10 razy po 600szt nawozu? Skąd wzięła naraz 6000 sztuk ? Widzę, że logicznego wyjaśnienia nie macie ?

12. zzizzie

Po co ta ironia...?
    "Logiczne wyjaśnienie" jest możliwe, to co zostało napisane wcześniej.
    Jeśli okoliczności nie pasują - to naprawdę warto zgłosić coś takiego do PT, ze screenem.
    Inna sprawa, że nie rozumiem sensu takich działań ze strony osoby/osób, o których piszecie.

EDIT: czy te "podejrzane" oferty pojawiły się teraz...?
    Bo jeśli po prostu tańsze zostały sprzedane - to nie ma co węszyć zbrodni, ktoś powystawiał ten nawóz parę dni temu, zbierając go po kolei z targu.

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2014
  13. Zapraszam ze screenem do Pomocy Technicznej :)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ???:)

14. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

wyślę screen do PT, a co tam

15. Więc zapraszam do Pomocy Technicznej :)

Pyniu masz jeszcze jakieś pytania ????:)

16. Autor był na forum ale pytań nie widzę więc dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.