Jeszcze raz Kalkulatory i wyszukiwarki :P

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hator, 20 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hator

hator Ekspert forum

Ajć , za szybko odpisałam i tamten temat jest już zamknięty, dlatego piszę nowy, przepraszam za zamieszanie :)
    Okazało się, że owe wyszukiwarki są jednak elementem tego forum i dla zainteresowanych podaję mapkę drogową do nich :
    Strona główna -> w Kąciku Mówców dział " To Co się może przydać" ->Nieoficjalny poradnik Farmeramy -> XIX Spółdzielnia -Misje -> wyszukiwarka nagród w misjach... lub cała masa innych przydatnych farmerowi tabelek i kalkulatorków :)
    Wiem, że to dział do zadawania pytań, więc moje pytanie brzmi :
    Moderatorko, nie wiedziałaś o tym dziale na naszym forum, czy tak po prostu o nim zapomniałaś?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Chyba się źle zrozumiałyśmy. Kalkulatory w przeciwieństwie do poradników nie są elementem forum. Znajdują się na stronie prowadzonej przez Graczy i link do tej strony na forum oczywiście się znajduje. Uznałam jednak, że skoro dla Ciebie zbyt uciążliwe jest jego każdorazowe poszukanie w sygnaturce hlnrys czy ania1713, to równie (jeśli nie bardziej) uciążliwe będzie szukanie w postach jednego z poddziałów forum. Dlatego podałam Ci bezpośredni adres strony gromadzącej wszystkie kalkulatory, co stanowi najłatwiejszą drogę przejścia do nich.
    O moją znajomość forum niepotrzebnie się troszczysz. Zachęcam Cię natomiast zarówno do zapoznawania się z zawartością forum, jak też do bardziej precyzyjnego zadawania pytań, co mam nadzieję pozwoli uniknąć w przyszłości podobnych nieporozumień.

Czy masz jeszcze pytania?

BA_Czerwona i Anhedrea lubią to.
  3. hator

hator Ekspert forum

No masz całkowitą rację :) Źle się zrozumiałyśmy :)
    Oczywiście, że same kalkulatorki są zupełnie poza tym forum, ale na tym forum istnieje droga do linków, które nie znikną po pół roku w czeluściach archiwum :) A na pewno zdajesz sobie sprawę, że ten temat, w tym dziale wkrótce tam trafi :)
    No ale ja już tę drogę znam i nie będę musiała szukać ani postów hlnrysia, ani Ani , ani nawet tego tematu w archiwum, tylko 4 kliknięcia i mam wszystko pod ręką :)
    Dziękuję i można zamknąć temat, miłego popołudnia :)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Proszę bardzo. W takim razie temat zamykam i nawzajem miłego popołudnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.