Jeszcze raz 1 Kwietnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LusiaSZ, 1 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LusiaSZ

LusiaSZ Okazjonalny autor

Witam, bardzo fajne są dzisiejsze animacje padającego deszczu czy przewracającego się statku, ale zauważyłam też coś, co utrudnia grę i postęp w kończącym się evencie. Uruchomiłam kupon na kombajn,aby przyspieszyć prace .Przy wystawianiu na pole zagród i nakładaniu ulepszeń, kolejne nakładały się na już nałożone (było czerwone, zmieniło się na różowe, a inne podstawowe pozostawały bez ulepszenia). Musiałam nakładać ulepszenia ręcznie.Dodatkowo nie mogłam kombajnem dać paszy i wody, tylko też ręcznie, ponieważ jedne zagrody były nakarmione, inne nie (mimo dostępnej paszy i wody).
    Czy tylko u mnie takie psikusy?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj LusiaSZ.

Dzisiejsze zawirowania w grze nie powinny mieć aż takiego wpływu. Zastosuj proszę standardowe czynności czyszczenia ciasteczek cookies, flashowych oraz pamięci przeglądarki zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Gdy gra nie działa - poradnik.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. LusiaSZ

Wyczyściłam ciasteczka, zobaczę jak będzie z karmieniem zagród ,ale dopiero za godzinę.

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tak jest cały czas w grze, jak masz np. na polu pomarańczowe ulepszenie i bierzesz czerwone czy też różowe, to dostępne do nałożenia tych wyższych ulepszeń podświetlają się te niższe.

miwi45 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Anhedrea dziękuję za pomoc, tak rzeczywiście jest z tymi kolorowymi ulepszeniami kiedy nakłada je budowniczy.

Jednak problemów z karmieniem być nie powinno.

LusiaSZ daj proszę później znać czy problem z karmieniem nadal występuje?

6. LusiaSZ

Te lepsze ulepszenia nie podświetlały się, tylko nakładały na ulepszone zagrody,mimo że obok były zwykłe do ulepszenia. Wiele razy korzystałam z budowniczego, ale dziś po raz pierwszy robił się taki psikus.
    Z karmieniem i wodą jest już w porządku. Dziękuję za pomoc.

7. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

ja zawsze nakładam te najwyższe a potem te niższe,bo budowniczy nakłada mi tak jak tobie i to bez prima aprylis

Anhedrea lubi to.
  8. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Trzeba chlewiki postawić, wszędzie chlewiki to i kłopotów nie będzie. I mój najnowszy wynalazek do nakładania zastosować. Jak tylko go wymyślę to opiszę i łaskawie pozwolę skorzystać.
    A temat zakluczam, porządek musi być.

cyfrzakk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.