Opinie Jesienne historie-misje 24 godz.

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Pryku, 12 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hortensja dała 119 wylotek. Jeszcze brakuje 30, więc na spokojnie wypadną. Na sezonach mi co prawda nie zależy, ale szkoda zostawiać skrzynki;) Ale jak zostawię to trudno, truskawki chyba dały mało.

EDIT: Szybka proporcja i na jedną skrzynię na pewno starczy, drugą sobie raczej daruję albo dostukam różą czy goździkiem (w Szklarni jest CHYBA drugie, więc raczej daruję).

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2024
  2. twardy81

twardy81 Stały bywalec

4 w całości finito

3. madzikabadzi

madzikabadzi Czeladnik forum

Ciągle o tych szklarniach zapominam, ale roślin też mi cały czas brakuje a to jeden event a to sezon dyniowy. Ledwo nadążam ale plan minimum już mam :)

4. krasnoludek10

No i wtopa. Róża poszła się bujać8) O czymś zapomniałem (najprawdopodobniej w szklarni) i rośnie 1h 16min zamiast 9min8) Zabrakło 3 razy polano nawet do pierwszej skrzynki - trudno.

borys23, mysza199710 oraz Makowiska lubią to.
  5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pierwszy rozsiew zrobiony xD reszta czeka w stodole.

6. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Też tak miałam. Kliknęłam w zapomniałam hasła i na adres e mail wysłali mi link do zmiany hasła. A w temacie - roślina zasiana, czekam na zbiór

7. lolek55

lolek55 Hrabia forum

zakręciłam 3 razy kołem i dostałam 2 x 100% na 24h i 1 x 1 na 6h. Szybko pójdzie ten ewent.

8. Makowiska

Makowiska Weteran forum

Ja już skończyłam i wcale się z tego nie cieszę. Przez pomyłkę uruchomiłam 6 dyniowych prezentów. Wściekła jestem na siebie. >:(

9. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Ło matko i córko współczuję ja sieję na dużych polach jeszcze jeden zasiew i koniec będzie później coś na jutro pod wypadajki

10. Pryku

Pryku Baron forum

Same przypadki na tym forum, a czlowiek tak sie meczy :D haaaa, no ale coz... na tym to polega

11. memlak

memlak Naśladowca mistrzów

No właśnie :) tu 6 dyniowych tam 700 wejściówek xD a ja zielonymi podlałem niechcący xD

12. lolek55

lolek55 Hrabia forum

koniec ewentu, sieję krótko rosnące aby wykorzystać bonusy.

13. alekar

Przypadki chodzą po ludziach, a raczej po Farmerach;)
    Nie żałuję tych straconych wejściówek, nie cierpię kręcić Kołem, szkoda czasu i nerwów-.-

A w temacie to czekam na zbiór i przechodzę na małe pola.

14. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Współczuję. Jak wchodzę z kombajnem do ozdobnego to 3 razy się upewniam ze dobrze kliknę. A tam wszystkie dyniowe, kosiarze i opryskiwacze wspólnie sobie hasają. Teraz pikolaki otwieram na wybrzeżu rozbitków i jest to strefa ręcznego zbioru.

2 zbiór ewentówki dochodzi. Akurat będzie na nakładkę, kupon i pkt sezonowe, resztę odpuszczam. Na jutro wchodzi waleriana i myślę ze sprawę załatwi.
    Zmęczył mnie ten ewent niesamowicie.

15. madzikabadzi

madzikabadzi Czeladnik forum

Doczytałam co to za cudo, ech tyle rzeczy umknęło :)

Na razie sadzę, zobaczę na ile czasu starczy ale fakt męczące to dość

16. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Uff odfajkowane, szarłat dojrzeje dopiero późnym wieczorem jutro

17. alekar

Skończone, prezenciki pobrane, misiu odpoczywa do jutra ;)

18. krasnoludek10

Jeszcze jeden zbiór badyla i koniec - reszty nie potrzebuję z tej Misji. Chyba, że mi starczy badyla, to wtedy np. 1 żeton sezonowy - w tamtym sklepie jest chyba jakiś bonus.
    Ja przed 14 podlałem różę na Dużych Polach SN a potem wywaliłem, bo wolałem nie ryzykować z opóźnieniem siania popołudniowego badyla8)

19. twardy81

twardy81 Stały bywalec

20. krasnoludek10

Jednak nie starczyło na żeton sezonowy, ale i tak jestem zadowolony:) Zostały 93 badyle i wziąłem wszystko co chciałem. Teraz czas dać coś na wylotki do 14 - nie hortensja, nie truskawki, ale przetestujemy coś innego:)

1 i 4 zrobione w całości, 2 srebrne a 3 srebrne i złote. W misji VI celuję we wszystkie zadania oprócz 3 złote i diamentowe, więc oby się koce spisały.