Opinie Jesienne historie-misje 24 godz.

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Pryku, 12 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kolejny zbiór posiany. Czekam teraz na oferty globigod itp., mam nadzieję że do jutra albo dzisiaj do 22-23 się doczekam:p;) Na pewno pierwsze całe za mną i drugie srebrne.

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Skończyłam w całości, czekam na jutrzejszy event. Przyznam jednak, że nie lubię tych tygodniówek.

3. krasnoludek10

Z jutrzejszymi wylotkami nie powinno być problemu, nawet z goździka posianego na start (odpukać w niemalowane).

EDIT: Jeszcze dwa zbiory rano i finito:D Praktycznie cała misja będzie za mną, bo tylko w 2 zadaniu wybrałem samą srebrną kampanię:p;)

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2024
    hiacynta, Makowiska oraz mysza199710 lubią to.
  4. twardy81

twardy81 Stały bywalec

3 w całości finito

5. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Trzeci etap zakończony w całości, jak dotąd wszystkie trzy udało się porobić całe, ale mam mocne obawy o poniedziałek i wtorek, bo realne życie mnie mocno przygniecie i nie wiem czy dźwignę takie misje dzienne :( dlatego właśnie nie znoszę takich wyzwań codziennych brrrr >:( paskudztwo

Pod dzisiejsze wylotki posiane róża i czerwona porzeczka, bo tak mi się kalkuluje najkorzystniej, żeby w miarę o czasie startu eventu zacząć i zebrać, zobaczymy ile z tego wypadalców wyleci, wtedy ocenię czy mogę swobodnie obsiewać bazylią, której potrzebuję do misji stałej w spółdzielni czy jednak trzeba będzie ratować się czymś dłużej rosnącym:oops:

6. krasnoludek10

Czekam na herbatkę do ostatniego zadania (będzie około 600 sztuk nadmiaru, więc niepotrzebnie siałem na całej Głównej, ale nie miałem czasu liczyć, bo i tak kilka minut przed 14 mam ostatni zbiór), na Dzikiej posiana truskawka z wodą - zawsze to kilka wylotek do przodu.

EDIT: Szkoda mi było zostawiać tyle herbat, więc poświęciłem SG na kupno globigod i cały trzeci dzień machnięty w całości:D Lawendy i rzodkiewki na targu 19 brak, reszta upolowana. Na razie mnie stać a z tych roślinek mogło nie wystarczyć wylotek, w przeciwieństwie do hortensji z wodą (do zbioru jutro rano).

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2024
  7. lolek55

lolek55 Hrabia forum

krokus zrobił swoje i po ewencie.

8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Aktywny autor

PASS. Z obu łąk goździków na małych polach wypadło całe 30 wypadajek :mad:>:(. Siania za dużo, ewidentnie ten event jest dla tych, co mają zarówno grube zapasy śmigła i SN, oraz zarówno są na L4

9. Makowiska

Makowiska Weteran forum

Czwarta misja za mną. Co ciekawe z hortensji wypadło 136 wylotek, a z szarłatu 97. I jak tu wierzyć, że to zależy od czasu wzrostu roślinek.

10. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Możliwe. Jeżeli nie masz wymaksowanych pucharów a zbiór był bez tychże pucharów.
    Resztę pomijam czyli John Cytryna, itemy i pnącza dające bonus do wylotek.

a, i jeszcze runa na drzewie

11. Mobilis_A075

Gram od miesiąca, więc nie tak szybko, sam jestem w szoku że mam 94 poziom po miesiącu

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Już pisałam kiedyś tam, że jest to szansa, a nie reguła. Z problemem wypadajek borykam się non stop mimo odkrytych wszystkich możliwych run no i jaśków. Beznadzieja:(

13. Aniutek89

Aniutek89 Naśladowca mistrzów

Ja z tej samej rośliny co w II misji dostałam dużo mniej wypadajek, coś w tym musi być :)

14. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Dla mnie to było do przewidzenia. Mniej wylotek to i mniejsza wypadalność, kurkowy czuwa i nie zaspał. Ba, nawet się bałem czy uzbieram do wieczora, by móc fabryki na noc postawić.
    Trza co nieco produktów dorobić, bo w następnym ewencie będą wołali. Tylko niewiadomo co.

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Montwa - Twój post usunęłam, ponieważ nic nie wnosił do tematu wątku.

Na L4 nie jestem. Ani kropli Sn nie zużyłam na dzisiejsze zadanie. Byłam w pracy, wróciłam po 16stej i zebrała posianego wczoraj na dwóch łąkach krokusa. Zebrałam i wypadajek sypnęło wystarczająco na dzisiejsze zadania.
    Piszesz, że grasz od miesiąca. Nie dziwne zatem, że masz problem z eventem. Daj sobie trochę czasu i poczekaj cierpliwie na efekty. Każdy z nas kiedyś zaczynał musiał uzbroić się w cierpliwość. :)

16. Mobilis_A075

Szałwia i lawenda urośnie, zgarnę PNS i na tym zakończę. P. S. Kiedyś grałem, ale zapomniałem hasła i musiałem założyć nowe konto, tyle drzew jajecznych, pachnących i innych rzeczy przepadło :(

hiacynta, krasnoludek10 oraz Makowiska lubią to.
  17. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Tak właśnie myślałem, że o te drzewa jajeczne będzie chodziło. ;)
    Czyli w dynamicznym będzie gorąco. xD

A jeśli chodzi o misje codzienne, ja dopiero zaczynam. Przez te nieszczęsne dęby ;) wszystko się burzy, wszystko przeciąga.
    Może się ich pozbędę w tym gorącym czasie. ;)

.

hiacynta, krasnoludek10 oraz Makowiska lubią to.
  18. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

Co to są te dęby

19. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Tę dęby to takie demoniczne itemy. Jak raz je wystawisz, to stajesz się ich zakładnikiem. Ludzie od niego rozum tracą, wzrasta chciwość na PD. No istne okropieństwo. Strzeż się przed nimi. ;):pxD

20. madzikabadzi

madzikabadzi Czeladnik forum

A co ja mam powiedzieć, nawet drzewo z SN miałam i Jaśka, też hasło gdzieś zgubiłam, zapomniałam 8)8)8). Ale też zaczynam zbieram powoli wszystko. Puchary z misji ze spółdzielni zrób na maksa (niestety zabawa z przestawianiem) ale czasem pomaga.
    I chyba też zależy od serwera. Bo u mnie to tak średni wcześniej leciały jak i teraz.