Opinie Jesienne historie-misje 24 godz.

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Pryku, 12 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Chatka to dopiero będzie dawać że ho, ho.
    Jednak rażą mnie te kikuty za chatką. Ni to ładne, ni praktyczne.

"Safari" jeszcze nie skończone wiec wystawiłem żyrokopter i podwodna niespodzianka, tez ładnie dają pd. Bardzo ladnie :music:

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2024
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

szczerze nie wiem :( ale ja Chatkę walnełam na Słoneczniki a jutro przerzucam na Leśną bo ...bo na Leśnej jest dodatkowe % z Drzewa Mądrości a na Słonecznikach niestety nie.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeżeli na targu 19 pojawi się bez, to zrobię wszystko to co chciałem czyli 1,3,4 w całości i 2 tylko srebrne.

EDIT: Coraz bliżej do tego, aby przestać być miliarderem:(

4. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

minimalistyczna wersja misji II skończona ;D jeszcze 67 młotków zostało ;D

5. wieśniak2

wieśniak2 Mieszkaniec forum

u mnie to samo - wypadło 397 moteczków

6. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Trzcina i + 92% do wylotek załatwiło sprawę. Wszystkie zadania wykonane. 95 wylotek nadwyżki.

Ulepszenie założone, bedzie na pojutrze z pnaczami + 1000%.
    Przybywaj mocy, przybywaj :p

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

misja skonczona minimalistycznie,zależało tylko na ulepszeniu :p

8. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

mi też starczyło wypagajek więc misja skończona

9. krasnoludek10

U mnie goździki dojrzewają do jutra rana, bo bałem się, że wylotek z hortensji nie starczy i jej nie siałem:p;) Na szczęście nie zależy mi jakoś bardzo na całości drugiej misji - pojedyncze fanty można ominąć:D

10. Makowiska

Makowiska Weteran forum

Misja skończona. Do jutra wystawiłam itemy.

11. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Wersja minimalna zrobiona, dalej dosiewam braki do stodoły, więc coś tam jeszcze wypadnie

Nakładka na chatkę nałożona

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Niestety Słoneczników nie mam jestem dopiero na 8 poziomie , nie ogarniam tej doliny.
    Edit: małe sprostowanie, nie 8 ale 10 poziom.

13. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Jak dla mnie event dla nie pracujących lub mających gruby zapas SN. Jeszcze z wylotkami da się zrobić bez SN, ale siewne, by wszystko wysiać i zasiać na wyloty łatwo nie jest bez SN jak praca, szkoła itp. Trudno uszczupli to moje zapasy, ale czy warto tego nie wiem. Kolejne wille, dzikie węże, itemy dające 20%, 50%, 100%, 300% z itemów pozostałych (tylko dla tych pozostałych brak już miejsca). Tkwię na poziomie 246 i za kolejny awans na 247 otrzymam wypasioną nagrodę 1 floren, tak samo jak z trzeciego na czwarty, mega słabo. Co z tego, że otrzymujesz dostęp za przejście kolejnego poziomu do nowych roślin, za którymi powinny iść nowe misje w spółdzielni z tymi wynalazkami, a tak nie jest. Bahama 800 poziom i koniec brak pomysłu za to na jakieś naklejki, doliny szarotek są i jeszcze tpd wygrywam na kole, kolejny absurd. Obiecałam sobie 300 poziom i koniec, ale bliżej mi do 250 by powiedzieć sobie basta, też równa liczba. Pozdro gracze, forumowicze ja pomału wysiadam z gry.

14. twardy81

twardy81 Stały bywalec

1 i 2 misja zrobiona w całości

15. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Na razie misje nr 1 i 2 zrobione.
    Nie w całości, bo nie było na to czasu.
    Ale nakładki do chatki są i już nawet pracują na siebie. I dobrze. Takich cudów trzeba nam jak najwięcej.
    Czy Wy wiedzie, że można zdobywać dziennie po ponad 60 mld PD dziennie?
    Można o tym zobaczyć tutaj:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/montwa.97533/page-7#post-2671884

Dzięki nowym itemom, jakie się ostatnio pokazały, będzie się dużo działo.

16. krasnoludek10

Zdobyłem wszystko co chciałem i jeszcze zostało mi 5 młotków, ale przy okazji przestałem być miliarderemxD:cry:xD

17. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Aktywny autor

Ja chciałem oddać konwalie żeby zebrać PNS, dzięki temu, że gra się wcale nie ładuje, pokazuje tylko początek, czyli np komputer ciężko pracuje, zwierzęta przygotowują farmę itd, ciastka wyczyszczone, komp uruchomiony ponownie, silny sygnał internetu i nic...>:( nie wykonam tego

18. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Wystartowało, rozsiane, najpierw masz minimalistyczny po nakładki, a potem jak wystarczy czasu i chęci sukcesywnie porobię resztę

19. Makowiska

Makowiska Weteran forum

U mnie wystartowało prawie bez problemu. Do nakładek potrzebne 3450 ziela. Koło dało 200% i trzecia misja zakończona. Szarłat zasiany pod wypadajki na jutro.

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2024
  20. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Faktycznie, ja też mam 800 poziom i szkoda tam cokolwiek robić na bahamie. Ewidentnie jakby zapomnieli... hmm. Może jakieś info chociaż. W kwestii eventu - skończony.