Jednak błąd.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 8 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Temat wprawdzie przed chwila zamkniety, ale sprawdzilam, zaoferowalam do wymiany Wiaz XXL i w zamian zazyczylam sobie wlasnie ten pomaranczowy zbior pior papuzich. I sie dalo ustawic wymiane. Bo sie wyswietlil. Natomiast jak ja chce go zaoferowac na wymiane to sie nie wyswietla.. Sa ustawione dwie oferty wymiany wlasnie na pomaranczowy zbior pior. Sprawdzilam ta druga, tez pokazuje, ze nie mam. Czyli To chyba jednak błąd. Mozna od razu zamknac. Jeszcze raz pozdrawiam.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zanim zamknę, to jeszcze o coś dopytam:)

Próbowałam ustawić taką wymianę, o której piszesz. Podstawiają mi się do wyboru tylko dwa rodzaje punktu zbioru piór papuzich:
    punkty zbioru piór.PNG
    Czy u Ciebie jest więcej rodzajów tego warsztaciku do wyboru?

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie, tyle samo. I te same.

4. BA_Marion

To już wiem o co chodzi:)
    Oba warsztaciki to zwykłe fabryczki. Pierwsza ikonka (ta na górze) to punkt zbiór papuzich (podstawa) jaki obecnie mamy w grze. Mam tego 2 szt. w pasku (co widać na grafice).
    Natomiast dolna ikonka to stary punkt zbioru piór papuzich, jaki mieliśmy w grze do sierpnia tego roku. W sierpniu nastąpiła ich wymiana na nową wersję i gracze nie mają już tych poprzednich wersji w paskach. Najwyraźniej zapomniano jednak usunąć tę starą wersję z G&T i teraz wprowadza zamieszanie w balonie. Przekażę informację o błędzie, ale w tej edycji eventu już pewnie tego nie usuną...

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie, wreszcie sie wyjasnilo. Dziekuje.

6. BA_Marion

Cieszę się, że udało się rozwiązać zagadkę:) Temat zamykam i miłego dnia życzę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.