Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Olga, nie chce być inaczej, tyle wypadło :)

2. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A u mnie kłamał. W pasku pokazało podobnie - 50 cośtam, a stan faktyczny to całe 2 (słownie dwie) sztuki ;)
    Nie wiem, chyba pójdę odkurzyć lapka - co prawda nie gram na lapku, ale jakiś (a nawet jakieś) do czyszczenie się znajdą- myślę, że związek przyczynowo - skutkowy będzie ten sam ;) 8)

Ale nie ma tego złego, przynajmniej nie mam dylematu i robię tylko/aż do pnącza. Dobrze, że wybrałam krótszą roślinę do jutra skończę a wypadajki wylecą po drodze...albo i nie wylecą;)

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2021
  3. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

łoooooooooooo jak strasznie muli :(

czego/ jakich dopalaczy używacie podczas tego eventu ?:)

4. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Udało mi się zacząć o 14:10 . Z iksory 115 wypadajek. Myślałam, że będzie lepiej.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie z drzew 86 wyleciało, a potrzeba 2200, może być wesolutko.:cry:

6. m.pingu

m.pingu Czeladnik forum

Witajcie Wytrwali. Muli Wam gra? Jeszcze nie wiecie jak gra może mulić. Ale przekonacie się już niedługo... Królowa Karnawału! Przez dobę nie wejdziecie do gry. Ewent fajny choć go nie robię. Moje nerwy nie są ze stali. Zebrałem tylko z ciekawości wpadajki i przy 21 jaśkach jest 176 sztuk. Życzę powodzenia w grze i stalowych nerwów. xD Skoro uważacie że ta gra jest tego warta...

7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyli trzeba zaczynać event po godzinie to więcej wyleci :)

8. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie też dało radę ogarnąć , chociaż zamula :cry: a z karnegii 159:(

9. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Też iksora + 5 Johnów = 185 wypadajek

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie też z iksory,,111 młotkowychsierpówxD bez Jaśków,tylko w drzewie jeden
    koło dało 100% do stodoły,:inlove:

wybrałam oko słońca

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2021
  11. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

To coś niesprawiedliwie wylatują bo ja też mam 5 jaśków:mad:

12. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Prawdopodobnie różnica wynika z odpalonych pnączy. 8)

13. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

nie strasz :D cały rok czekam na ten event :D

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z drzew 20 godz. z odpalonymi 5 rzędami + 11 jasków wypadło mi 121 młotkosierpów. Jak tak dalej będą lecieć, to będzie trudno zrobić całość.
    Zaczęłam od krótszej rośliny, bonusy z koła niestety mnie omijają. Muszę pomyśleć jak szybko wysiać i zająć się wypadajkami. Mam dwa dyniowe prezenty, tylko czy to warto je odpalać i chlapać SN???

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie warto,,co zrobisz jak przyjedzie królowa?zostaw te dyniowe dla niej;)

16. kornik1

kornik1 Cesarz forum

U mnie wypadajek z iksory z jednym jaśkiem na drzewie 163 szt. Wydawało mi się niewiele, a tu widzę, że powinnam się cieszyć.
    Może z ewentówki lepiej będą lecieć...

17. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Może nie używasz bonusów z pnącza, z iksory mam 188 wypadajek - bez Jaśków, bo ich nie mam.

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Przemyślę to, mam jeszcze 13 ładunków na jednym i 5 na drugim, to na królową też wystarczy. :)
    Ech . . . skrzynka Piccolo kusi.:D;) A jak mi tak wypadnie z niej drzewko florenowe jak u Olgi.:):music:
    No, może też wypaść kumpel niedźwiedź i to już nie byłoby za fajnie.;)

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hmmm... Robić event czy nie... Oto jest pytanie:p A jak robić, to w której jaskini lepsze nagrody... Skrzynka Piccolo kusi, ale znając moje szczęście, to florenowca z niej pewnie nie dostanę:p

20. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Ja zaczęłam robić ze 149 wypadajkami, zapomniałam o Jaśkach:( skrzynka Piccolo kusi, więc podjęłam wyzwanie. Nagrody właściwie te same, w zmienionej kolejności, więc zaczynam od dłużej rosnącej kotlipocy, nie będzie mi zaburzało rytmu w pracy;)
    Planuję całość a ile się uda zobaczymy w praniu:)
    Życzę powodzenia wszystkim farmerom w zmaganiach:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.