Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

super nawozem podlałam za dwie godzinki pewnie zostanie ze 200 do zdobycia zobaczę jak będzie trochę szkoda teraz odpuścić ale niesmak pozostaje

magdusia668, magda2007 oraz hiacynta lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wspięga daje minimum 100 wylotek (u mnie).
    Z wszystkimi dopalaczami można zbić czas wzrostu do 00:58.
    Ja zbijam do 2:53.

3. abask

abask Fanatyk forum

U mnie ze wspięgi raz wyleciało 101 a wcześniej 42 :(

4. ewalinda

ewalinda Czeladnik forum

U mnie z kolczocha wypadało zwykle 102-104 a rano tylko 74.Czyli kurek na dzisiaj bardziej dokręcony.

5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Już nie eksperymentuję, zbyt mało czasu zostało, a mam jeszcze do uzbierania eventówkę, szkoda gdzieś wymsknęło się to z pod kontroli. Mimo wszystko event jest nie w porządku. Żal mi tylko tego co wydałam, ale to moja decyzja i do siebie mogę mieć pretensje. Wzrost adrenaliny, czasami dobrze robi. Pół litrowy kubek kawy postawił mnie do pionu. Kciuki trzymam:)

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Cytat z poradnika : Niezależnie od dokonanego wyboru w pierwszych 6 krokach zdobywane są główne nagrody eventowe, w tym pnącze. Kolejne zadania są traktowane jako dodatkowe, a ich trudność jest wysoka.

I wszystko w temacie :) zrobienie całego eventu wymagało dodatkowego nakładu czy to imprezówek na koło, czy to dużych ilości super nawozu, bo pisze jasno i wyraźnie zadania po zdobyciu pnącza są dodatkowe. Chcesz i Cię stać - robisz, nie masz wspomagaczy - odpuszczasz i świat się nie wali z tego powodu, bo podstawę zrobiłeś :)

Gratulacje dla wszystkich :), dla tych którym się udało i dla tych co trochę zabrakło :)
    a jakby dopadła Was nuda to zapraszam na zajęcia plastyczne :) Klik :)

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzięki za wylotki, ale proszę - nie przysyłajcie.
    Jeszcze 3 zbiory co 2:24.

8. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Miło czytać posty osoby tak zadowolonej z gry. Tylko zauważ, że trudność sprawiało ukończenie pierwszej części. Nie wszyscy mają takie ilości wspomagaczy, nie wszyscy też chcą je użyć w jednym evencie bo co dalej? Jesteś entuzjastką Farmy, BP się cieszy ale pomyśl o graczach ,którzy nie maja takich możliwości i chcieliby mieć satysfakcję z eventu zdobywając nagrody główne.

9. ZielonyBadylek

ZielonyBadylek Forumowy żółtodziób

Z kolczocha 70 sztuk. Szkoda gadać. Brakuje mi 400 wylotek i już wiem, że nie dam rady, bo z habanero pewnie też wypadnie kilkadziesiąt sztuk. Nawozu marnować nie zamierzam.
    Niesmak rośnie, niechęć do gry również...

10. abask

abask Fanatyk forum

Ja wykręciłam na kole imprezowych 65 szt i zielonych 80 i ani jednego bonusu więc u mnie imprezówki nie pomagają. Wypadajek jak na lekarstwo i ledwo doczłapałam do pnącza.

11. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Komisarz forum

Fakt, bardzo to motywujące, szczególnie w czasach, gdy graczy każdego dnia ubywa ;)

12. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Młodszy ekspert

nigdy nie widziałam, żeby maski tiki można było dać w slot. Czy to może jakoś inaczej a nic nie wiem na ten temat :eek:

magdusia668, magda2007 oraz hiacynta lubią to.
  13. EkofarmaStaszka

EkofarmaStaszka Okazjonalny autor

Do pnącza dotarłem i wystarczy .Zużyłem 87 szt SN.

14. draculik34

Cóż, chciałam wyjaśnić tylko na jakiej zasadzie działa ten event ale widzę, że nie warto zabierać głosu. Najlepiej jęczeć i narzekać, a to czy jestem entuzjastką Farmy to tylko i wyłącznie moja sprawa.
    Miłego dnia.

15. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

No cóż tak sie napaliłem na tą skrzynie piccolo i nic z tego :/ musiałbym poświęcić wiecej czasu na farme ale niestety praca i nie moge tego zrobić. :oops::cry: Ale przynajmniej będę miał pnącze :p

16. hiacynta

:D:D:DIlość wypadajki ze zbioru z całego pola z eventówką, oby tak dalej;)

17. draculik34

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie boczny pasek kłamał i nie pokazywał faktycznej ilości wypadajek. Poprawna ilość była pokazana na planszy eventu.

18. hiacynta

Wszystko jest w porządku, sprawdzałam na planszy eventu, wzrosło o 17 szt. Kiedy sadziłam na noc długo rosnące, wypadało 34-47 szt.
    Rewelacja:)

magdusia668 i magda2007 lubią to.
  19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Olga przede wszystkim trzeba powiedzieć co znaczy trudny.
    Trudne to może być szukanie przedmiotów na czas lub układanie puzli.
    Ten akurat powinien być bez zapasów nawozów niemożliwy do wykonania.
    Mi poszło 3000 sn i brakuje jeszcze 396 szt wypadajek by go skończyć.

20. abask

abask Fanatyk forum

U mnie to samo. Nawet ze wspięgi raz miałam 42 wypadajki :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.