Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Też zaczełam od długiej, bo tak sobie pomyślałam, ze do soboty do wieczora już wysieje i w niedziele cały dzionek będe sobie siała krótką, bo czasowo juz lepiej ogarnąć co te 3 godzinki zbiory. No ale, że z zalogowaniem był kłopot i ogólnie ze zbiorami - bo jak nie zamulało to wywalało. I ostatecznie niedziela przemineła , poniedziałek przeminął na zbieraniu wypadajek i dopiero na dobe przed końcem zaczełam krótką.

Także nie ma chyba znaczenia, od której sie zaczeło.
    Jak tu czytam to widzę, że chyba wszyscy co ukończyli wychlapali spore ilości zielonych kropelek. Bez nich chyba nie było szansy skończyć.
    No szkoda, bo ja lubie konczyć to co zaczynam i lubie robić eventy, jakie by nie były - lepsze, słabsze. No ale bez przesady - nie kosztem snu, pracy i wszystkiego dobra, ktore gromadze na farmie i chomikuje, żeby wykorzystać w naprawde fajnych eventach.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2021
  2. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Niestety masz już maksimum:oops:wysle po północy. brakuje mi 246 ale bede walczyć.
    60 naszykowanych map zmieniłam na brakującą eventówke i nie żałuje zbierania większej ilości8)

3. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

To i tak lepiej na tym wyszłaś niż ja siejąc krótko rosnącą pozdrawiam

4. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

też żałuje, że zaczęłam od krótkiej -.-ale "miło" poczytać, że zaczynając od długiej byłabym tak samo w lesie. Kolczocha musiałam odblokować, bo nie miałabym żadnego długiego warzywa do siania

5. puniak3

puniak3 Moguł forum

dzięki dobrym ludziom udało się wydusić pnącze w bólach bo w bólach ale dynda pięknie dziękuję za dobre rady i maski tiki bez nich bym nic nie wskórała :)

6. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Wszystko robisz jak trzeba, ale wiesz...

Zaprosilam do sasiadow, bo mi sie wykruszyli...szkoda, bo to ci, z ktorymi wymienialam sie prezentami...

Az jestem ciekawa ile teraz z ananasa wpadnie :)

7. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

mam 544 poziom na bahamie i 608 wypadajek, też do pnącza nie dojdę.

8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Sieję i zbieram, sieję i zbieram, a pnącze daleko :(
    Brakuje jeszcze 400 eventówki no i do wypadajek duuużo brakuje -.- uzbierane dopiero 526 a potrzeba 1080
    trudno, tym razem nie będzie pnącza :cry::cry::cry:

9. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Młodszy ekspert

Czy maski pomogły w evencie? Bo nie rozumiem :sleepy::oops:

magdusia668, hiacynta oraz Anetta41 lubią to.
  10. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Maska przyśpiesza produkcję warzyw o 20%. Więc na wylotki pomocna.

U mnie z eventem brak właśnie dropsów. Jutro ostatni zbiór roślinki tej dłuższej.
    Plus że wpadły punkty i darmozjadów już karmić nie muszę. Smutnawo, że pnącze tym razem nieosiągalne (jakieś 500 sztuk dropsa brakuje, SN brak więc kiszka).
    Ale nie ma co smutać, real tym razem górą.
    Nawiasem podczas tego eventu klient mi się buntuje, za to o dziwo, na "starszym" lapku, unity daje radę. Nieogarniam :wuerg:

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Właśnie mi brakuje jednej aktywnej sąsiadki. Gwarantuję codzienne prezenty.

12. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Niestety, do pnącza brak 500 wypadajek, szkoda.
    Idę spać.

13. teresa344

teresa344 Forum Pro

gratulacje tym co ukończyli ,jakoś kiepsko z wypadajkami mnie brakło do pnącza około 500 wypadajek a szkoda

anna0089, magdusia668 oraz hiacynta lubią to.
  14. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Było ciężko, jednak dopiąłem swego, poszło mnóstwo SN, ale nie żałuję.

15. Karollol

Karollol Koneser forum

porażka z wypadajkami ,brak 500

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Brak 55 wypadaj do pnącza ale to już chyba uzbieram...Papryka na polu.U mnie wszyscy sąsiedzi siedzą dzielnie w pasku i świecą na zielono,chyba nikt nie odpadnie już.

17. mapa2012

mapa2012 Czeladnik forum

U mnie już dwóch odpadło, ja będę trzecia ... To będzie pierwszy, nieukończony event od 9 lat! Ta gra przestaje cieszyć. Jak napisałaś, emocje są , ale negatywne :-(((

18. stoone1

stoone1 Weteran forum

836, iksora na sterydach i nie wiem czy dobiję :eek: i bez sensu, gdy masz już 3/4 tortu i nie dobijesz to ci 6 dni ganiania zamienią na kilka tysięcy TPD:sleepy:

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

W trakcie tego eventu w jednej chwili wyleciało mi 5-ciu sąsiadów, nie sądzę żeby się sami wypisali z sąsiedztwa,
    a jeśli tak to trudno choć nie powiem że jest mi z tym dobrze.
    Koniec z nierówną walkom w tym evencie. Następnego takiego nie ruszę.
    Na długo pozostanie niesmak po tej "łyżce dziegciu" -bez odrobiny miodu.
    Dobrego dnia wszystkim życzę.

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2021
  20. Kloni17

Kloni17 Książę forum

no niestety poległam na polu bitwy, ale to nic. Czasami po prostu się nie udaje, to jedynie świadczy o tym że ja obrałam złą taktykę i że popełniłam błędy.
    Następnym razem będę się bardziej starała.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.