Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

ja nie sadze aby poziom wyspy miał az takie znaczenie , ja tak jak założyłem po wysianiu karnegii olbrzymiej zebrałem ile trzeba i az nadto bo 142 wypadalce i minimum czyli rzad pnacza zdobyty . co sie trafi wiecej to moje i nie wazne co to bedzie . miłego wieczoru farmerzy wiecej luzu to tylko gierka ;)xD

2. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

ja mam poziom 545,i na ten moment na stanie 402 wylotówki

3. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Koneser forum

551p0ziom ledwie doczapałam rano do pnacza na wypadajki siałam z sn bonus 100%tezb był teraz 2x100% moze dam rade ale sn ogromne ilosci

magdusia668 i PoloMit lubią to.
  4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

...ale trzeba przyznać, że emocje są xD
    Zdążymy, czy nie zdążymy ? Oto jest pytanie :p
    Brakuje mi 520 wylotek do końca. Sporo SN wylałam, więc już nie odpuszczę, ale mam nadzieje, że ze skrzynki Piccolo wyleci coś wypasionego (jeśli ją zdobędę :p)

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Do pnącza dobrnęłam :)
    O reszcie nie myślę.

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kotlipoca sobie rośnie 57sierpomłotów/1080,,do skrzyni:wuerg:,,już ani jednej zielonej kropelki nie wyleję na ten ewent i dobrze mi z tymxD

7. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

pnącze jest, o reszcie nie myślę. Szkoda sn i innych dopalaczy na dalszy ciąg eventu

8. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Są ale negatywne w większości,
    Pnącze zdobyłam, ale następny sąsiad mi odpadł...
    Dlaczego?...

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Viola_07 - Twój post z samym cytatem usunęłam.

10. -rybka24-

Mam podobne przemyślenia.
    O wiele za dużo poszło SN i innych dobrodziejstw.
    Nie na tym polega zabawa i relaks.

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Do konca brakuje mi 162 wypadalce to ostatni taki ewent ktory zdecydowalam sie robic.

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Viola_07 - Kontekst jest, bo wiadomo, jakie nastroje są w wątku.
    Nic się nie stało :) Post dla porządku jednak usuwam.

Przyznam szczerze, że niełatwo idzie ta ostatnia prosta. Albo się uda, albo nie uda. Roślinkę dzisiaj wysieję, a jutro w miarę możliwości czasowych walka o wypadajki.
    W tej chwili mam ich tyle:
    upload_2021-2-1_21-49-45.png

U mnie sąsiedzi się jeszcze trzymają w komplecie. Poza jednym, który spada i spada...

13. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ja mam na bahamie poziom 548 za chwile 549 i ledwo udało mi sie zdobyć pnącze - 3 godziny temu. Zasiałam krótką eventówke, ale chyba z przyzwyczajenia.
    Nie dało sie nic wiecej zrobić, bo farma po prostu nie działa. Ale gdyby działała tak jak wcześniej, to tez nie wiem czy by sie udało, za dużo wypadajek z jednej łąki. Trzeba by wychlapać dużoooo SN, a szkoda by mi było, bo nagrody nie są aż tyle warte.

magdusia668 i mysza199710 lubią to.
  14. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Z ananasa wyskoczylo 25 sowieckich symboli...toc z eventowki czasami tyle samo bylo... bezsens...

Nadal brakuje tyle, ze nie uzbieram na pnacze ( wyleczylam sie juz z checi posiadania ), ale to jedyny event, przy ktorym nie zastanawiam sie nad wydaniem FL :inlove::inlove:

Wczesniej zdarzalo sie nieraz kupic troche wypadajek...no ale teraz ilosc powala na kolana :)

Brawo dla BP :) Jeszcze ze dwa takie eventy i w ogole nie kupie :)

btw znowu odpadlo mi 3 sasiadow a kilku innym ubywa zielonego wskaznika...tia...

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2021
  15. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

ja mam poziom na bahamie 540 to będzie pierwszy ewent którego nie ukończę do dawien dawna mam dopiero 630 wypadajek tragiczny ewent

magdusia668, lwslupsk oraz mysza199710 lubią to.
  16. -rybka24-

Popieram wypowiedź w całości, nie chodzi o kupno wypadajek tylko o grę i chyba ktoś o tym zapomniał :(

17. miwi45

miwi45 Weteran forum

Ja zaczęłam od dłuższej eventówki i teraz uważam, że popełniłam spory błąd. Czyli: obojętne jak kto zaczął, efekt końcowy pozostawia żal.
    Jednak chyba największy błąd polegał na tym, że tknęłam event, pomimo tego, iż na wstępie z karnegi wyleciało 80 sierpomłotów.
    A jak już wyciapałam tony SN i wykręciłam mnóstwo imprezowych wejściówek, to żal byłoby nie skończyć. Nie dla skrzyneczki, która u mnie polubiła kijki pogo, tylko dla zasady.
    Brakuje mi jeszcze sporo eventówki, wypadajek mam 850 i posianego na noc kolczocha...
    Pewnie skończę, ale niesmak pozostanie.
    Coś tam u góry "nie pykło". Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby na zniechęcone problemami w grze głowy Farmerów, ktoś celowo chciał zrzucić kolejne rozczarowanie. Chyba, że logika tu zawodzi...

18. bargla

bargla Forumowy żółtodziób

mam 424 poziom na bahamaramie i też nie dam rady zebrać tylu wypadajek...powaliło kogoś i to nieźle...to ma być zabawa, a nie.......

magdusia668 i mysza199710 lubią to.
  19. -rybka24-

Zaczęłam też od dłuższej eventówki. Poszło wiele SN i innych dopalaczy.
    Dziś dobrnęłam do pnącza, wysiałam krótką roślinę i na tym będzie koniec.
    Zbiorę i wrócę do moich priorytetów.
    Podsumowanie - event nie warty ruszenia.
    Nauka na przyszłość - rób swoje i nie tykaj narzuconych prac farmerskich.

20. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Jaka ulga - widzę, że nie tylko u mnie taka bieda z wypadajkami. Już myślałam, że coś źle robię. Brakuje ok. 100 do pnącza, jakoś się doczołgam -.-
    A przy okazji - może ktoś szuka aktywnej sąsiadki? ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.