Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Pewnie, że dasz radę :)
    cyt. z poradnika
    W każdej z jaskiń znajduje się pasek z 12 zadaniami. Niezależnie od dokonanego wyboru w pierwszych 6 krokach zdobywane są główne nagrody eventowe, w tym pnącze. Kolejne zadania są traktowane jako dodatkowe, a ich trudność jest wysoka. Przedmiot umożliwiający produkcję drugiej z roślin eventowych (Kompas skauta lub Scyzoryk skauta) zdobywany jest w 7 kroku każdego zestawu zadań.

Pnącze powinien każdy dostać :)

2. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie ;)
    Widzę, że i tak trzeba jedną i drugą roślinę siać. Zacznę od długiej, bo w tygodniu praca, a na weekend zostawię krótką, tym bardziej, że jak wpadnie bonus (kręcę kołem głównie w weekend) to na krótkiej będzie opłacalny, a na 7h nie bardzo...
    Czyli wybieram "oko słońca"

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja już się całkiem zakręciłam i nie wiem czy w ogóle to zrobię ...-.-

4. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

zacznij, i po kilku dniach zobaczysz pnacze, ha ha ha ,
    pozniej bedziesz mogla pomarudzic, powodzenia

5. gosiagosia60

Drzewa Jozuego posadzone,to pewnie zacznę ale z tych waszych podpowiedzi,co i kiedy i z czym,to bardziej ciemna jestem,niż po przeczytaniu poradnika...A pomarudzić nie można?Zabronione?:pDużo tych wypadalców i zielska trzeba jednak...A u mnie z maszynami deficyt...Nie wiem jeszcze co zrobię,chociaż Piccolo kusi...-.-

6. draculik34

Gosia, kusi i to bardzo :) potencjalne drzewko florenowe xD;):p

7. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Gosia, ja tez klikam, bo nie zawsze kombajn mam,
    poklikamy, i ewent zrobimy, pozniej bedziemy marudzic razem ha ha ha

8. gosiagosia60

Tia...U mnie raczej magiczne ;)
    Jak klikam,to przeważnie na dużych albo na SP a wtedy wiadomo-SN i zośka idą...:cry:Nie wiem czy dla magicznego następnego warto :p Pewnie zacznę,bo co innego mam robić-maszyny 2 x po 12 h mam w pasku,może coś więcej się z koła trafi jeszcze...

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Olga jak czytam potencjalne cokolwiek to włosy mi się jeżą nie tylko na głowiexD;)Z tych potencjalnych coś-ów zawsze wychodzi to samo>:(:wuerg:Event robię ale dokąd dojdę to nie wiem. Pozdrawiam;):)xD

10. draculik34

A ja miałam farta :) nie pamiętam już z którego eventu ale florenowca dostałam ze skrzynki Piccolo :D cuda się jednak zdarzają :D

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

czakiths - Twoje posty z prośbami o wypadajki usunęłam, ponieważ ni były w temacie omawianego tutaj jutrzejszego eventu.
    Nie pisz też swoich postów jeden bezpośrednio pod drugim, ponieważ Regulamin Forum na to nie pozwala.

hiacynta lubi to.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

czakiths - Twój kolejny post, który nie dotyczył jutrzejszego eventu usunęłam.

13. Miśka84

Miśka84 Stary wyjadacz

cześć Wszystkim :) Co siejecie na jutrzejszy event??

a pamiętasz może gdzie stawialas ta skrxzynke ze wylazl piekny florenowiec?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 stycznia 2021
    magdusia668, hiacynta oraz draculik34 lubią to.
  14. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Dawno zasiane długo rosnące, akurat u mnie Karnegia Olbrzymia ;)
    ps. połącz posty powyżej ;)

magdusia668, hiacynta oraz kacper_07 lubią to.
  15. draculik34

No pewnie, że pamiętam :D Latarnia morska, lewy dolny róg :D
    Jeszcze nic nie zasiałam na noc ale zaraz to nadrobię :D

16. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

ja też nie :p

magdusia668 i hiacynta lubią to.
  17. Pryku

Pryku Weteran forum

Chyba prosciej jak to zostalo wytlumaczone nie mozna. Moze ktos pozniej wstawi screena moze obrazek Was "oswieci" ;p

Wstawiacie jak napisali do mlyna super pasze kilka sztuk... po niej dajecie te mapy wiec do dyspozycji macie 0 bo zajete. Po 5 godzinach zostana dopisane nowe, wiec dokladacie do tych 5 kolejne 5 i w kolejce macie 10, wiec w inwentarzu znow 0 bo zajete. i tak w kolko oczywiscie pilnujac tego w miare czasu i mozliwosci.

Sam nie wiem od jakiej rosliny zaczac, poprzedni event mi przypasil z krotkimi bo akurat nocka w pracy a teraz sam nie wiem ;/

magdusia668, bacowa70 oraz hiacynta lubią to.
  18. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

witam...Agucha dobrze rozumiesz...ale zapas map masz juz na rozsiew drugiej rośkiny ...zamiast 5 szt uzbierasz ..np 40szt

magdusia668, bacowa70 oraz hiacynta lubią to.
  19. Pryku

Pryku Weteran forum

Wlasnie teraz skumalem... Nam caly czas chodzi o zapas 2 rosliny ;/ oj przepraszam. Chyba ze ktos robi tylko do pnacza to faktycznie to jest bezcelowe

magdusia668 lubi to.
  20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

trzeba dojść do zadania 7 by móc wykorzystać te 5 mapy

bez kompasu czy scyzoryka się nie załaduje map do młyna
    a jak zmiele te 5 sztuk to rozsieję i wysieję

no chyba nie ma co czekać póki dopiszą następne 5 map by zmielić następne 5 sztuk roślinki

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.