Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blubeti69

blubeti69 Czeladnik forum

Kogoś chyba poniosło z tymi wypadajkami to ewent dla ludzi z bardzo wysokimi poziomami na bahamie przy poziomie 274 ewent nawet w połowie niewykonalny czekam na królową

2. zenus541

zenus541 Czeladnik forum

ale słabo lecą wypadajki (przy sianiu 7 godz rośliny powinno być co najmniej 800 szt a było tylko 400) i po tym ewencie będę na długo wyleczona z farmeramy - żal 10 lat

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zebrałaś?
    40 wypadalców miałam teraz z rozsiewanej eventówki - reszta sąsiedzi i znajomi :inlove:
    W której jaskini siedzisz?
    Ja tutaj - nic w tym "oku słońca" nie widzę - ciemno strasznie ;)xD
    ciemność widzę :p

Ja posiedzę chyba do końca - najwyżej mnie zamkną xD
    Do piccolo nie dojdę, ale zobaczę gdzie się znajdę siejąc eventówkę do jutra do 22 :pxD:cry:

4. MMartusia

MMartusia Okazjonalny autor

Na bahamie mam 534 poziom, a wypadajki może jutro uzbieram na pnącze. O zrobieniu całości nawet już od piątku nie myślę...

mysza199710, magdusia668 oraz Anetta41 lubią to.
  5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ten event nie ma nic wspólnego z poziomem Bahamy tylko z posiadaniem dużych
    ilości SN-u czy ZSN-u oraz produktów z dzielnicy rzemieślniczej i maski Tiki - albo
    dużej ilości kasy na zakupy.
    Ja nadal zbieram te przebrzydłe młotki i sierpy - może ktoś podrzuci jak może
    bo już wymiękam i :wuerg:

6. MMartusia

MMartusia Okazjonalny autor

Na FireFoxie w telefonie działa całkiem żwawo, tylko telefon się grzeje

magdusia668 lubi to.
  7. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Tu nie pomoże żaden poziom(mam 538.) to kpina z graczy, nabijanie nas w butelkę. Liczy się tylko kasa.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2021
  8. fietole

fietole Koneser forum

Takiej nędzy z wypadajkami to chyba nie było :wuerg:Do pnącza brakuje mi 450 tak ze pozamiatane:cry::cry:

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zebrałam, paprykę zebrałam, 48 wylotek, posieję jeszcze 2xpaprykę i na noc coś dłuższego.
    Już mam komplet prezentów od sąsiadów, znajomych i nieznajomych. Wszystkim pięknie dziękuję.:)
    Nic mi nie mów, ja jeszcze głębiej siedzę, nawet ciemności nie widzę.:cry: Mam klaustrofobię, wilgotno tutaj i zimno, z tego wszystkiego źle policzyłam ewentówkę, muszę dosiać tej kociej lipy, eh, szkoda gadać. Dawno tak nie było.:cry:

10. -moni725-

-moni725- Czeladnik forum

Tragicznie idą te wypadajki, brakuje mi 350 do pnącza... TRAGEDIA!

PoloMit, mysza199710 oraz magdusia668 lubią to.
  11. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Powiem wam, ze na hamaczku jest milusio. Za oknem troszke sniegu-tutaj rarytas. Jakis pan wisi na linie o_Oo_Oo_O ???????...aaa tak...wymieniaja balustrady nade mna a wiec jutro u mnie... trzeba mebelki z balkonu zabrac :) :)

Sowieckiego wypadalca 543, ani mysle wydac setek FL na ow "dobytek" aby zdobyc pnacze.
    W sumie poza skrzynia papug reszte skrzynek mam w innych pnaczach...
    Za to dzieki 1 itemowi 1x2 odpalilam inne pnacze-to daje mnostwo punktow :)
    Powodzenia tym, ktorym sie jeszcze chce z tym walczyc :)

12. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

ja mam poziom574i też jeszcze brakuje mi do pnącza wypadajek

magdusia668 i mysza199710 lubią to.
  13. iza_79

iza_79 Książę forum

tak siałam warzywa na wypadajki żeby chociaż pnącze było nie marnując zielonych kropelek, że jutro będę musiała się wspomóc kropelkami żeby badyl wysiać xDxDxDxD

14. ruda120

ruda120 Ekspert forum

brakuje 400 szt do pnącza - kaj tam jeszcze dalej.... oj cieniutko tym razem, cieniutko

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I po badylach.
    Jeszcze "tylko" 600 wylotek.
    Zrobię, tylko na co mi to było?o_O
    Tyle SN ...:oops:>:(:mad:
    :cry::cry::cry:

16. magdalena

magdalena Weteran forum

[poniosło] ich z losowością.
    Zrobiłam tylko do pnącza przed chwilą.
    Na 120 imprezowych tylko jedno 100%+1.
    Ewentu nie kończę, bo szkoda SN i noc jest od spania, a nie farmowania.
    Picolo nigdy nie dostałam nic ciekawego, wiec zostawię szampana innym.

Określenie nieodpowiednie na forum zamieniłam na inne.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2021
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Zrobilem maly test na bocznej farmie...brak jaska,puchary na poziomie 28%..
    2 zasiewy chili + jeden papryki..w sumie 80 wypadajek...tragedia

18. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

o matko przecież to dokładnie o to chodzi dopiero mnie oświeciłaś..

19. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam moim zdaniem popełniłem zasadniczy błąd wybierając na początku krócej rosnącą eventówkę. Obowiązki, praca a eventówka sobie zamiast trzy godziny rosła na polu to i osiem. Stąd między innymi brak czasu, wypadajek na drugą część eventu. Zmyliła ilość wypadajek przy pierwszym zbiorze wcześniej zasianej długo rosnącej rośliny przed eventem, wszystko wskazywało na bułkę z masłem. Z resztą dziś jest już po, zawodach nauczka na przyszłość dziś trudno twórca gry mnie pokonał. Rząd mam mogło być więcej trudno życzę powodzenia tym co jeszcze walczą

20. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

ja też nie skończę przez wypadajki, na stanie 402, średnio z ewentówki wypada 12 szt.więc pnącza nie będzie, a cena w galerii powala

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.