Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klonek68

klonek68 Generał forum

Szkoda że wypadalce słabo lecą bo na kole trafiłem 200% na 24 h ,więc nowe roślinki bym posiał ...a tu brakuje jeszcze 150 szt do pnącza....taka gra;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak 200% to na 12 h, chyba że 2 x po 100% to na 24.

3. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Po nocy ze wspięgi 94 wypadajki. Żałosne. Nawet nie będe tego komentować.

4. madziales

madziales Stały bywalec

bo to wszystko jest, pic na wodę.

masz rację, chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze, jak zapłacisz to dostaniesz i eventy skonczysz, a niby gra jest darmowa.:(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2021
  5. mila68

mila68 Aktywny autor

roślinę mam zebraną i 429 wypadajek,bez szans na zrobienie eventu baz wydania kasy, gdybym wiedziała nie traciłabym super nawozu i nawozu zosi ,

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Uwielbiam pasjami takie teorie spiskowe :D normalnie to miód na moje serce takie pisanie - jak dasz kasę to skończysz :D
    Ale cóż byłoby smutno, gdyby wszystko szło jak po maśle :)
    Gdyby ktoś miał już po dziurki w nosie siania i zbierania wypadajek to zapraszam do wzięcia udziału w konkursie . Tam nagrody to pewniaki :D

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Cztery doby kopania w jaskini za nami, wykuwanie sierpów i młotów w skale słabo idzie.:oops:
    U mnie taki obrazek:

Brakuje sporo, teraz postawię na paprykę, na noc dam kolczoch, a jutro pójdą w ruch zielone kropelki,
    żeby złapać tego niedźwiedzia z piccolo.;)xD
    Niewątpliwie BP lubi przytulać pieniążki, ale to żaden powód, żeby ulegać. Każdy ewent robię bezkosztowo.:)

8. Kloni17

Kloni17 Książę forum

pnącze mam! reszta? utknęłam gdzieś daleko od końca! piccolo mi nie jest pisane ale trudno nie zawsze się wygrywa

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Do pnącza brakuje mi jeszcze ponad 2 tys 4-godzinnej eventówki, a sieję non stop... niestety bez SN i Zośki :(
    a wypadajki ? potrzeba 1080 mam 454... marne szanse na pnącze, a co dopiero myśleć o skrzyni -.-

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

do pnącza brakuje mi 400 ok słońca,,sierpomłotków mam:) 1100:),,,czyli pnącze moje za 2,5godz,,,może jeszcze wysieję te 1000 kotlipoc,,w młynie zachomikowałam 40 mapxD

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Tak było rano- posiałam wówczas Habanero- zebrałam - uff- do pnącza doszłam i na punkty sezonowe stykło.

Ale ponad 1000 kolejnych wypadajek do jutra, w dodatku z wysianiem drugiej rośliny - nierealne jak dla mnie- chyba że z koparką sn :)
    ale posiałam - coś tam jeszcze zgarnę :)
    pewnie wymowny w przekazie item - studnia bez dna xD

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Doszłam krok za pnączę.Może jeszcze jak by farma działała w telefonie jak kiedyś,to bym próbowała,ale tak to nie ma sensu.Straciłam tylko niepotrzebnie z 80 kręceń i ok 1000 sn i na nic w sumie.

13. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

U mnie działa na telefonie, na Puffinie. Troche wolniej , ale korzystam w czasie ewentów, przed chwilą właśnie zebrałam i posiałam. Powodzenia.

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wystawiłam potencjalne 2 koszatki + 3 inne tajemnicze i dostałam żółte rudziki i kawie (zamiast koszatek:oops:), oraz żółte wilki i sokoły.
    Nie ma litości, że siania dużo, że wypadajki marnie lecą. -.- :cry::cry:
    Na osłodę wpadły pomarańczowe sokoły.:p

15. kaszka1948

kaszka1948 Czeladnik forum

Zaliczyłam 6 poziom Oko słońca i chyba figa z pnącza, bo na 1080 porzebnych młotków i sierpów dotychczas wypadło 520, więc czarno to widzę. Też tak macie, że nie lecą? Mam coraz więcej wątpliwości co do Klienta: np. skrzynia z dziarskimi zwierzętami kolejny raz daje sianogrosze na zakup 1 marchewki, pnącze dziś wskazywało, że mam 22 rzędy, a mam pow. 160 i dopiero po 3 logowaniach wróciło do normy itd..długo by wymieniać.
    Farma poziom 159, tropiki 397

mysza199710, magdusia668 oraz QAtaner77 lubią to.
  16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kaszka1948 - Twój post z samym cytatem usunęłam.

Wszystko wskazuje na to, że będę do samego końca walczyć o wypadajki. Wiem, że nie warto, ale teraz to już szkoda odpuścić. :p

mysza199710 i magdusia668 lubią to.
  17. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie też kicha. Wczoraj ze wspięgi 144 wypadalce a przed chwilką 24 sztuki z całego pola >:(>:(

mysza199710 i magdusia668 lubią to.
  18. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Jeszcze 180 wypadajek i będę mieć pnącze....
    Może się uda...
    Ktoś się pomylił w określeniu poziomu trudności tego wydarzenia...
    A farma dziś muli okropnie :(

19. grania.

grania. Baron forum

Brakuje mi 340 wypadalców do piccolo, za 3 godz zbieram wspięgę, potem pójdzie na noc z wszelkim dobrodziejstwem w przyspieszaczach i jutro na dzień i powinnam się wyrobić,bo leci mi średnio na jeża z niej 115 z jednego zbioru. Ale fakt w niedzielę podgoniłąm 3 zbiory SN-em inaczej nie byłoby szans 8)

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To aż strach zbierać z pola.:oops::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.