Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

U mnie dokładnie ten sam układ, tyle że wypadalców niestety 98:( Wyraźnie nie umiem dodawać odpowiedzi. Mój wpis dotyczy wpisu Anhedrea.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2021
    magdusia668 i darbus1961 lubią to.
  2. joanna_gaj

joanna_gaj Czeladnik forum

Witam, czy to normalne, że na plantacji mam same drzewa i jeszcze john cytryna i po całym zbiorze dostałam tylko 20 sztuk młotek i sierp, w takim tempie nigdy nie uzbieram wymaganych1080sztuk, proszę o pomoc

magdusia668 i zefirek55 lubią to.
  3. netka205

netka205 Koneser forum

Event zaczęłam dla PNS-ów, cel zamierzony osiągnięty plus pnącze, resztę odpuściłam... Z mojego małego eksperymentu na 2 farmach okazało się, że wyszłam z błędnego założenia, iż te moje skromne 4JC nic nie robią :)Oczywiście zbyt krótki czas i mała ilość danych, żeby orzec je wiarygodnymi;) Wnioski z mojej farmy wyszły mi takie, że przy krótko rosnącej roślinie (papryka) JC zwiększają mi ilość wypadajek, pasek pokazuje ich prawidłową ilość, a przy długo rosnącej (wspięga, kolczoch) tu pokusiła bym się o stwierdzenie, że zmniejszają ilość wypajek lub jest podobna w porównaniu do tego gdy ich nie ma na polu :oops:pasek wariuje i pokazuje blędną ilość wypadajek. Wniosek taki, że te moje JC jednak coś robią tylko chyba nie do końca tak jak ja bym sobie tego życzyła xD Gratulacje dla tych co skończyli lub uda im się skończyć ten event.:inlove:

4. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Witam! Może komuś przyda się informacja. Dzisiaj rano zebrałam posianą na noc świętą bazylię tylko z wodą i kupą postawione na łące 2 JC. Wyleciało 101 wypadajek. Teraz skorzystałam z Waszych porad i wrzuciłam kerestol, białą niewinność, maść leczniczą, esencję życia, maskę tiki, SN. I czekam. W samo południe okaże się ile wyleci. Do pnacza brakuje 183 szt. Pewnie doczołgam się. Dalej nie idę. Speleologiem nie zostanę. Jeszcze jedno zdanie na koniec. Z siedmiu sąsiadów, z którymi wymieniałam codzienne prezenty zostało dwóch :cry: Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło i słonecznie :):):)

5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zrobiłam ten event do końca, ale chyba tylko dlatego, że robię wszystkie eventy. Wylosowałam na kole 2 x po 200% to sianie roślin szybko poszło i mogłam zająć się wypadajkami, ale i tak długo go robiłam.
    Ze skrzynki Piccolo dostałam kosiarza trawy - niestety nie jestem z niego zadowolona, bo zwierzęta rzadko hoduję.
    Nie będę się deklarowała, że nigdy nie tknę tego rodzaju eventu, ale na ten moment mam go dość. Chyba wystarczyło zrobić go tylko do pnącza.:)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam wrażenie, że to nie wina jaśków tylko błędu tam na górze. :(
    Niestety nie działają zależności, które dotąd były normą.:(:cry:

7. netka205

netka205 Koneser forum

Ależ ja nie opisałam błędów wszystkich jaśków xD Tylko " cuda " które akurat teraz w tym evencie zauważyłam na mojej farmie xD
    Edit: u mnie pasek z błędną ilością wypadejek pokazuje się przy roślinach długo rosnących bez względu na to czy JC są na polu czy też ich nie ma, więc nie mają z tym nic wspólnego

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2021
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

joanna_gaj chyba niechcący kliknęłaś przy swoim poście opcję Raport, post usunęłam.

czakiths Twój post usunęłam, do takich próśb mamy specjalny wątek: Przedmioty eventowe - luty 2021. Zapraszam tam również Graczy, którzy chcą wspomóc wypadajkami.

9. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Z pełnym szacunkiem przepraszam stary i trochę ślepy jestem 8)

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No - i to jest najodpowiedniejsze podejście do zabawy, ze wszystkich o jakich tu tyle się już naczytałam ;) dla spokojności .
    Po co nerwa sobie szarpać, lub ze złości w brodę pluć
    i gdy siły nazbyt słabe o całości mrzonki snuć
    Po co się na Olimp zżymać skoro mają taki gest
    aby dawać coś ,,dla wszystkich,, lecz i dla ,,wyrywnych,, też.
    Kto z motyką chce na słońce proszę bardzo niech się rwie
    lecz niech bogom nie złorzeczy gdy mu nie powiedzie się.
    Moja Mietka też się rwała bo nagrody kuszą oko
    ale się przekonać dała że to dla nas za wysoko:p
    - tym sposobem ewentu nie robię - choć szczerze to gdyby mnie wcześniej wpuścili na farmę, o pnącze pewnie bym się pokusiła
    i może nawet bym radę dała:music:

ale dopiero wczorajszego popołudnia mogłam wejść, więc nie było sensu nawet zaczynać tej zabawy.

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Drzewa w tym evencie się nie sprawdzają na wypadajki.
    Siej wspięgę z maścią leczniczą, esencją życia, Maską tiki. A jak masz sporo SN to z nim i kerestolem, białą niewinnością.

12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Coś się uparła tych drzew spróbuj może roślinki czasami lepiej się sprawdzają.

U mnie jeszcze 3750szt oka i 138 wypadajek do końca,także jeszcze sporo siania.

13. olo530

olo530 Okazjonalny autor

Już tylko 200 szt wypadajek do pnącza jest szansa:oops:

14. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Niestety mimo szczerych chęci, pilnowania roślin, wypadajek tyle co kot napłakał. Bez szans na dojście do pnącza a gdzie druga roślina? Baj baj baj

Anetta41 i magdusia668 lubią to.
  15. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

To ja poproszę trochę tych niepotrzebnych nieumarłych przy najbliższym G&T :)

16. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

witajcie
    ja poleglam na maxa
    nawet do polowy zadan nie doszlam
    slabo
    kolo dokrecone na maxa nic nie wylatuje z bonusów
    oj niedobrze, niedobrze

17. alexander56

alexander56 Generał forum

cóz powiedziec , wypadajki leca jak chcą i nawet nie rozwazałem dotrzeć do końca paska . brakuje jeszcze 123 wypadalce do pnacza i to sie da zrobic bo zbiór karnegii olbrzymiej o 18 :50 , gdzie poprzednie zbiory dawały po. 150 i 130 a wiec moze to juz bedzie dla mnie dość . miłego dnia zycze jeszcze walczącym ;)

18. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja już sobie odpuszczam event , jeszcze 400 wysieję rośliny długo rosnącej do zad 9 i więcej nie robię :D..Wypadajek 236 więc nie ma mowy żebym i sianie i wypadajki podgoniła ( trochę się wypstrykałam z SN a królowa na horyzoncie więc więcej nie leję) . Co prawda kiedyś dostałam drzewko florenowe ze skrzynki piccolo - ale jakoś nie liczę ze znów się trafi :D..no i oczywiście 0 bonusów z koła , już mi się nie chce więcej robić :)
    Powodzenia wszystkim :)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wylotki, to mają skopane bez dwóch zdań.
    Z poprzedniego zbioru oka - 12 szt. wylotek.
    Teraz - 23 szt.
    100% więcej !!!
    Jeśli tak wygląda losowość w wydaniu BP, to nie zdziwię się, gdy przy następnym zbiorze nie wypadnie ani jedna.

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja do tych "cudów " się odniosłam.;)
    Myśl pozytywnie, może wreszcie rurę odetkali i przy następnym zbiorze, będzie 46.:pxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.