Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dziękuję,,dam sobie spokój z papryką,,wspięga to jest to,,wywalę ze złotych slotów,,dziękuję:inlove:
    znalazłam te kalkulatory,,Ryś jest wielki,,też dziękuję:inlove:

2. milka1057

milka1057 Stały bywalec

witam...pnącze zdobyte...skrzynia papug otwarta...i co???? uwaga chwalę się...10szt jabłuszek...za taka orkę to one powinny być rajskie...hihihihi...a one zwykłe...jakieś takie kwaskowe

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

to takie pierwsze,,one zawsze takie,,,gratuluję,,:)będą lepsze:)''''a jak zazdraszczam tych kwaśnych''''xD

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tak mi się przypomniało... Zaglądajcie proszę do wątku, gdzie Gracze proszą o wypadajki >>klik<<. Sami widzicie, że w tym evencie lekko z nimi nie ma i każda pomoc jest cenna...

5. milka1057

milka1057 Stały bywalec

taaaa....jednak długo następnej skrzynki nie otworze...niech no one lepiej dojrzeją.....hihihi

6. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajta :)
    Nie wiem czy dalej spłukiwać się z kropelek i walczyć o to Piccolo czy odpuścić...

Ja oprócz wymienionych przez Was przetworów użyłam jeszcze maski tiki i wspięga krótko rośnie, jakieś 3h, ale zebrałam już dwa pola podlane SN i dalej ciężko jest, a jeszcze trzeba pamiętać o tym, że potrzeba drugie tyle wypadajek na końcowy etap.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2021
  7. kit6kat

kit6kat Okazjonalny autor

Cześć wszystkim :)
    Gdzie można kupić maskę tiki? U mnie na targu nie ma dostępu do takiego produktu, pojawia się ona od jakiegoś poziomu?

krasnoludek10 i -danka47- lubią to.
  8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Napisz sowkę to podeślę.
    Było takie pnacze , które daje tą maskę.

9. puniak3

puniak3 Moguł forum

na ten czas mam 441 sierpa i mlota czyli nie mam szansy nawet na pnącze no jeszcze takiego eventu to nie miałam porażka na całej linii

10. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

Możesz kupić w skleporamie.

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi do pnącza brakuje 410 wypadajek to i tak nieźle myślałam że nie będę robiła iventu przez awarię kompa

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

walcz,,mam niewiele więcej sierpomłotów,,idę po pnącze,,wsadz w sloty białą niewinność,krestol,maść leczniczą,esensję wiedzy,użyj maski tiki i SN,posiej wspięgę albo kolczoch,,i polecą 70albo/80albo/90:)co 3h(około)

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2021
  13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

gdybym byl sredniakiem to event bym rozegral inaczej...
    duze pola a na niej eventowka podlana sn oraz zoska... z tej dluzszej powinno byc 100% wypadajek ,z krotszej ok 80%..jedyny szkopol to mniejszy zysk z jednego zbioru..ale w przypadku siania tylko na wypadajki to moze zabraknac czasu na eventowke....

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zakładam,że ewentówki niewiele brakuje,,a sierpomłotki są wiekszym problemem,,tak jest u mnie:cry:

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jesli eventowki nie trzeba juz duzo to wtedy wypadajki sa glownym celem;)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie wiem ale jakoś szkoda mi więcej SN chlapać na ten event...Pnącze chyba zrobię a dalej pomyślę,jak czasu starczy...

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Goś,,ja tylko pnącze,,i używam wszystkiego,zależy mi na tych kwaśnych jabłkach sama nie wiem dlaczego,,skrzyneczka to mi tamtaramtam;)

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Żebym takie schody z wypadalcami przewidziała,to bym wcale tego nie tknęła...-.- To pnącze zrobię,bo jak już powiedziałam"A"...:pAle dla mnie jest bardzo słabe...345 tys.PD co 72 h...:D I kwaśne jabłka xD:cry:xD:cry:

19. PolakM

PolakM Książę forum

mało tych wypadajek z tej krótkiej eventówki:),nawet wystawione na polu itemy JC mało co wspierają wypadajki:cry:
    czy u Was też tak ciężko z wypadajkami ?

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam zaniedbane papugi,,jak żadne zwierzę hodowlane,,liczę na jakąś papużkę czasami prócz tych kwaśnychxD
    a poza tym uważam,że pnącza są najważniejsze w tej grze;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.