Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dziękuję Rafale :)
    Widzisz szczęściu trzeba dać szansę :) dwa kręcenia i proszę wpadł bonus :) super :)
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie, żebyś zdobył to co zaplanowałeś :)

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie, nie, nie ma mowy o pomyłce, to na pewno CytrynkaxDxD;)

3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Wzajemnie Olga :* :)

Koloczoch 1,50 100 % wypadajek :p
    Teraz o Jaśki łatwiej odkąd pokazały się na różnych wyprz.Z 15 sztuk to minimum,ale wystawiam ciut więcej
    Co do eventów hmm często je wyciągam :) Lubię te gady xD
    Idę lulu i bardzo proszę nie rozrabiać :p

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A. moja wypowiedz dotyczyła całej dyskusji o młynie.
    B. "Nowi" to podejście dość względne - może to być np półroczny (a może i roczny) staż, zresztą chyba i tak nie to się liczy. Nie widzę info w poradniku, że jest to event tylko dla zawansowanych (chociaż nie wiem czy to słowo najlepiej tu pasuje). Ale cieszę się, że nawet czytając "po łebkach" przyznałaś mi racje, w najważniejszym punkcie. Trudny? - tak jak i trudna była pierwsza edycja.
    Byłam złośliwa - tak. Pisać coś więcej? Daruję sobie, zresztą chyba nie muszę.
    Pozdrawiam (złośliwa zawsze, niegrzeczna - nigdy)8)

Ale Ty to już "potentat"- zwłaszcza tam gdzie jest trudno (lub innym się nie opłaca). Może to nie 24 h misje ale i tu zegarek się przyda więc nie wątpię, że dasz radę ;)

Mam 396 wypadajek- tak dla statystyk.
    Edit: Poprawiam 346 wypadajek a to duża różnica ;)

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2021
  5. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

To cieszę się i życze nam powodzenia xD
    Spokojnie Olguś :D zaplanowałem wszystko xD :D jak będzie trzeba xD Dziękuję :inlove:

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Teraz jestem spokojna :D bo widzę, że jesteś uzbrojony po zęby :D wszystko w pogotowiu :D
    Za trzy minuty zbieram kolczoch i stawiam Piccolo :)
    Dobranoc :)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pnącze będzie dopiero rano :p

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czytam, czytam i chyba podziękuję.
    Mam dwa dni obsuwy, jeśli zacznę, to rano.
    O ile badyla wysieję, to czy na SN nadrobię dwa dni bez wylotek?
    Jakieś sugestie?

9. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Noo w sumie, jak się nie mylę to już tu 3 osoby skończyły event, także jakby Ci też tak poszło to spokojnie :)

10. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Do tej pory mam 370 wypadajek, a dziś wieczorem pewnie skończę siać 4 godzinne rośliny, brakuje koło 700 wypadajek do zamknięcia pierwszej części, a gdzie następny tysiąc, źle to wróży

11. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Z nocnej wspięgi 94 sierpy,łącznie 655 -.- teraz eksperymentuję z cukinią :oops:

12. magros

magros Nadzorca forum

Z wysiegi wysianej na noc 102 wypadajki ciezko bedzie skonczyc calosc jeszcze brak 3700 rosliny

13. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie z wspiegi 100 szt do pnacza jeszcze 476 szt o calosci nie ma co marzyc.

14. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Od czwartku mam 269 młotków ..... nie mam szans :(

15. hlnrys

No nie wiem.
    Licząc po 100 wylotek ze wspięgi, to 22 zbiory, na max dopale 3:05 - prawie 68h, ewentu zostało 84h.
    16h na badyle.
    Co prawda z nich też coś poleci, ale słabo to wygląda.
    Mam 64 sierpy.

16. netka205

netka205 Koneser forum

Mi dzisiaj ze wspięgi poleciało 87 wylotek >:(:cry:ja się już zaczynam zastanawiać czy chociaż do pnącza uda mi się zebrać te wypadalce :p

17. hlnrys

E, to chyba spasuję.
    Posieję ile się da, co wyleci, to wyleci i już.

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Widzę, że co Gracz, to inny rodzaj "uzbrojenia" wyciągnął z arsenału;)
    U mnie na teraz tak:

event.PNG

Zielsko podgoniłam w sumie 3 krotnym użyciem Dyniowego prezentu, a wypadajki podganiam na bieżąco Jaśkami (przy każdym zbiorze). SN zużyłam malutko, tyle co na rozsiew. Z moich wyliczanek wynika, że bonusów na zbiory już nie potrzebuję, na samym CMJ skończę z sianiem ostatniego dnia eventu, ale Jaśki to raczej sobie szybko nie odpoczną...;) Może i nie są często potrzebne, ale w pasku nie przeszkadzają, a podczas takich eventów są jak znalazł... Warto ich wypatrywać podczas G&T i zbudować sobie małe stadko... Często można je wyłapać za nowe drzewka i zagrody... Drzewka i zagrody szybko się starzeją i robią bezwartościowe, a Jaśki jak wino:)

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wczoraj 4 razy zebrałam paprykę i wyleciało mi z niej 206 młotkosierpów, na noc była wspięga i rano wyleciało 184. Pnącze już dynda i dłuższa roślina się rozsiewa. Piccolo będzie.:)

Rysiek do pnącza na pewno dasz radę, a później to tylko Piccolo warte zrobienia całości, ale to taki kot w worku.;)

20. hlnrys

Tylko że pnącze to mnie nie rajcuje, ewentualnie ten kot w worku.
    Tylko czy warto się dla niego szarpać?
    Na razie dałem pierwszy rozsiew 7h badyla.
    Muszę przejrzeć wyliczenia na I stronie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.